kini kembali menulis

assalam and good evening blogger ^^ 


dah lame rasenye tak tulis kt sini . aku pon tataw jin mne yg ade dlm badan aku buat aku rase mls . sengal gle . damn . duh ! haa , kan da kne skali. stakat copypaste len cte la . haha . 


hmm , ape yg aku nak cte eh malam nie?


ahha aku mulekan pagi tadi . eh , baru aku sedar aku tdo kul 4 smlm . adoi . ini gara2 seronok txt ngn someone nie . hehe . ailike him :D mwahaha . then cam biase la aku bgn kul 6 en . 2 jam je aku tdo . now mate aku dah jadi mate panda . haha . then , cam biase bg dorg g skola sume then kunci rumah , dan bermula lah aktiviti harian aku iaitu MEMASAK . dah diberikan amanah oleh mama terchenta bagi adek2 ku yg sgt nakal makan tengah hari . dah habis masak tu , aku g mandi n siap2 . bukh n rzn suda terpacak kt rumah aku . haha . terkejut jgk . haha . naseb la aku dah ade lesen . so , aku tumpangkan lah dorg tu . bkn sape3 . kwn aku jgk . kwn kls ^^then , g la stadium tertutup mpsj tu . alamak ,vade org dah chop la . naah , terpaksa pegi 3k . okayy la sempoi jea . book 2 court . tapi ktorg gne sume court kt situ . hehe . conquer . kt tepi tu ade swimming pool . whoa , rase nak terjun jea . haha . then , kul 11 cam biase aku terpakse blk . yg laki2 tu ckp , awal gile blk , lepak2 la dllyn blk tu . mne tak panas hati aku . korg takde bnde nak kne buat . bole la lepak2 dlu . aku ade keje taw . komitmen laen . dari dulu aku gtaw , nape la korg tak phm2 =.= then , cam biase hantar alyn blk rumah . then , anta la rzn n bukh kt dpn skola . ternmpk la pulak mira nek kete mak dy. tak len tak bkn , tgk wyg la . sorry guys . cant make it . then , blk la . ouh rumah makcik timah jiran aku tga pasang khemah . anak ke2 dy nak kawen . esok ade mkn2 . then , blk rumah , cam biase teros bkak komputer .ingt nak update blog , tapi dah strt chatting mmg tak jadinye la blog nie . haha . ptg tu , makan2 ngn ina , my pet sister . nek kete . haha . LOL~ kt mcd tu nmpk la anak awang ngn gf dy , najiha n eddin n tah sape2 tah . sweet je lepak2 dorg pkai baju skola kongsi air kongsi mkn , alahai CINTA MONYET . naah , biakan je la . then , blk dari mcd tu bwk la dy jln2 . huhu . pastu smpai rumah 4.15 teros g umah tok . rindu nenek aku . haha . lepak2 storymory ngn dy . kesian nenek aku . dah tua . tak bpe nak larat da . hmm . then , blk uma , tlg mama masak utk dinner pulak . aku kne la tlg , sape lagi kalau bkn aku , aku dah la anak sulung , perempuan pulak tu . well , aku tak ksh sgt nie . haa , ouh ya, mira dak kwn kls aku ckp , dy tak caye aku pndai masak . mwahaha terkejut aku dga twu . dy ckp muke aku nie muke reti bab2 fadhion2 nie , muke tak masok dapur sume segale . sesedap oren je dy ckp cmtu kt aku . haha . tp aku la mmbe ngn dy , nak twu knape? sbb ble ktorg sentuh sket je bahu dy , reflex arc dy bkn men laju lagi . haha . alhamdulillah dy pass lesen kete n moto . nisa jea blm pass ag . suda 2 kali repeat od . takpe la nisa . saba jea ^^ 




sdeyh mengenangkan adek2 kte di luar sane yg berbadan besar , but still makan bnde yg boleh mengembangkan diri dorg tu , ade yg aku tgk kt mcd tu , dengan lolipop la , mcflurry la , sundae la . masyaAllah . aku bkn akpe , aku nie jns yg prihatin la . aku takley tgk nnt dorg kne kutok sume segale . hmm . 


ouh ya , memandangkan aku dah ade lesen n kete sepatotnye ptg2 aku g jog tapi tah la . mls sesgt . jin mne yg dah msuk dlm bdn aku . huhu . takpe la . kne bc Quran kerap ag nie . 


diam tak diam , lagi 2minggu result keluar . mak aii . cuak dy Allah je la yg taw . bku teks tak hantar lagi adoi . esok la aku bwk g skola . 


eh eh , dah 10 mac la . jengjengjeng , haa , today hari kames , esok jumaat , luse sabtu n hari ahad bfday aku twu . aku nak mnx kek from korg bole? hehe . ttbe mengidam nak mkn kek . chocolate indulgence kt secret recipe twu? ^^ 




kepada adam - saya rindu awak la . (haa , jgn kembang yea) walaupon baru knl awak , tapi saya rase dah lame saya knl awak . haha . jenjengjeng . ouh ya , keje leklok twu . ^^ awak buat saya happy la . thanks a lot . i wish i can meet you (:


okayy enough for today , solat solat n lepak atas kati sendiri :D


mood - tunggu awak (:



kini kembali menulis

0 comment... add one now