third time (:

ahha ,
3rd time bermakna dah 6 jam aku . 2 jam pertama , aku lepu lagi . semua mne hala , mati enjin segale . kena mara ngn mkck tu . hohoho . tak confident langsung memandangkan aku tak pernah drive kereta manual . whoa . kesian aku . kena mara ag . huhu . T_T . naek bukit lagi lah . haha . 2jam yg kedua , uncle tu suro bwk kt jalanraye . cuak gileee nak mati . kang accident aku yang susah . hahaha . naseb2 . but i did it . haha . sume dah tere . tahap confident still tak tinggi . tapi boleh la . 2jam yg ketiga , aku dah confident . keterujaan membawa keretaaku dah dapat rasa . haha . best weh . yg nie semalam pnye cerita lah . kul 4.15 dy , amek aku kt rumah . mak ia mkck lambat 15mins nie . adoi . aku pnye la siap awal taknak bg mkck tu bising . haha . naseb2 . dah la panas kt luar tu . menyirappp . mula2 dy bwk kete , dalam kete dy tnye , pena bwk tak , aku ckp pena la . semalam ngn uncle . then , dy benti kt tepi jalan . dy suro aku bwk . haha . ini suda best . bwk lah aku . g pusing padang area rumah aku , then lalu dpn skola SS , g flat UPM tu , then , dy suro singgah kt gerai tu , nak beli air . dy dahaga . haha . aku pon oke je . dy beli air utk aku lagi taw . haha . mood mkck tga baek tu  . haha . so , kena bwk elok2 . cehh . then , dah habis minum , bwk lah . lalu kt dpn skola aku , mak aii , dalam hati aku ckp , mkck , takkan lalu skola kot . haha . naseb lah . lalu je la . aku menjeling2 area skola , nak check ade sape . aku nmpk adriana tapi aku rase dy tak nmpk aku . haha . naseb bek . haha . then , kena lalu ag . adoi . naseb2 . haha . then , g la skola memandu tu . dy kua kete , dy suro buat tige2 tu , whoa , aku dah lps babe . sume dah buat . nek bukit kena imprve kn sket lagi . haha . adoi . then , dalam 5.30 dy jmpe aku dy ckp , mkck nak solat dlu ye , kamu bwk kete molek2 ye . haha . sengal . aku pon dgn selambe je ckp , takpe mkck . jgn risau . hahaha . then , dy g solat , aku buat rutin harian aku . then , mase balik pon aku bwk . whoa , mmg best . haha . kali nie pnye tak pns sgt coz ade aircond . mkck tu psg kuat2 . haha . mood dy po noke n aku pon tak kelam kabut sume oke lah . haha .

sabtu nie , lagi 3 jam . mak aiii . kt bangi . hoho . cuak seyh . da la org2 kt situ menyeramkan . hahaha ! tak caye tnye shera n farah . haha .

ble g sane , teringat pulak syahrah , ejat n rohem . tah ble la ley jmpe dorg ag . hmmm .

takpe la . saba je la .

k la . out ~ no biggie ~
tc tata ~
(:
third time (:

0 comment... add one now