FIRST TIME

wah tajuk takley bla . haha
morning blogger . sihat ? dah makan ? dah mandi ? dah tgk tb ? dah segale dah2 lah . haha .
ouh ya . aku lapa sgt2 nie . aku nak g beli breakfast mcd tu tapi......malas nak jalan lah . adoi . wah hari nie sukantara kan , best jugak kalau aku menyemak . haha . tapi malas lah . takde mood . all the best guys (:

btw ,
nie nak cte first time aku blaja kete nie . first time bwk kete . whoa , teruja seyh . haha . kul 3 aku gerak ngn bapak aku , then sampai sane , jumpe org kt dalam pejabat tu n dia suro tunggu coz org yg nak ajar aku tu , tak dtg lagi . sengal . haha . oke memula aku tgk muka dy , agak seram . haha . naseb lah . then , dy aja la segale macam bnde . bpk ah . sume dy aja kot . adoi . jenuh taw aku nak ingt . kesengalan btol la . haha . patu dy suro aku dok kt tmpt driver . buat yg 5 perkara tu , tgk cermin lah , seat lah , wiper lah , side mirror lah . mcm2 ah . then strt bawak . adoi . mula2 oke r. pusing2 jew . time naek bukit kantoi enjin mati . haha . yela . mne biase babe kete manual . tapi ble dah dpt nek tu best gle lah . haha . then g buat 3 pointer , haha . nie lagi lah . mmg confirm mati enjin lah . haha . bkn reti sgt aku bab nie . yela . first day first time buat sume nie , mmg kantoi r mati enjin . haha . sengal doe . tapi oke la 3 pointer nie an . haha . then du suro pusing2 . jalan2 aku pro r . then dy suro buat side parking . adoi . susa kot yg nie . hmm . naseb lah . susa gle nak dpt lesen lnie . haha . dy ajar la side parking tu , memula aku tak paham langsung haha .then dy aja sekali lagi baru aku paham . takde la susa mne sgt . makcik nie pon satu . aku bru blaja semalam first time , tak ya la memara lebey2 kot . adoi . menyirapp kt situ je lah . haha . mase aku g kul 3 tu , aku nmpk mira . whoa , dy baru habis blaja kete . hmm . patu mase blk tu , aku nmpk alyn ngn balak dy kt tmpt tu . dy bwk kete jgk kot . hmm . makcik nie senang je , borak2 ngn dy oke la . haha . then dy anta aku balik .

saket oiii , kete kancil takde powerstering . woii , saket doe tangan aku memusingkan stering tu . adoi . gle ketat doe . haha . yg kaki aku pulak , jenuh tekan clutch  . haha banyak hari lagi nie . adoi . haha . naseb2 . ahha .

ouh ye . ari ne pon ade jugak . kul 3 nnt . nak kena mengadap muka makcik tu . adoi . takpe lah . naseb kau lah fatin . pndai2 bodek dy lah . haha .

k la . na out na mkn . lapa gleee =D nak beli food sambil tgk tb =D

tc tata~

mood - lapaaaa . nak makan .

FIRST TIME

0 comment... add one now