cmne nak start eh ?

hello good morning all blogger .
 nama saya fatin . orang panggil saya pon fatin gak . haha . sorry lah . lawak bodo . sebenarnya , aku  tataw nak cte ape . oke lah . aku cte gak lah pe yg terlintas kt kepala aku . haha .

tepat kul 6.45 , alarm phone aku berbunyik . lagu rihanna , only girl in the world . whoa , terbaek lah lagu tu . bangun and cam biase , bagi duet blnje kt adek aku . mama amanahkan every morning bagi dorg duet blnje . oke je . senang . and as usual , tutup kipas bilik adk aku , suro bgn g skola . si farriz tu , kalau tak kejot , mmg confirm2 tak g skola . gilaa la dy nie . adoi . then , dah kunci pintu sume . on laptop n onlineee . haha . ape lagi . tapi sekejap je . apprve segale bnde . then , g siap mandi segale . nak g taman . men bdmnton . fami nie , janji kul 8 , 8.20 bru dtg . naseb dt tercepat sket anta msg kt aku , kalau tak , aku dah jln kaki dah . haha . isi minyak segale lah fami nie. gilosss . haha . then , smpai je kt sane , aku tgk de razin je . weyy , bia btol . sape yg pnye bersemangat nak suro buat ari nie . last2 around 9 bru la megat sara nisa smpai . haha . men lah . megat lagi lah . over ! haha . men pkai selipar je . LOL~ takde r terror mne . cehh . haha . sorry weh . haha . whoa , aku suke men bdmnton nie , panas pulak tu . mmg berpeloh lah . takde la aku dok uma je . adoi . kesian aku . haha . then ble dah kul 10.30 tu , ktorg blk . haha . aku bwk kete fami weyy , aku nk g bank time tu . haha . whao , oke la auto nie . senang je =D kantoi pulak time parking . haha . mne reti babe . then , bg nisa bwk pulak . nisa lagi lah lepu . haha . mmg benti abes la kalau dkt bumper =D dy anta aku smpai blk uma aku . then , bwk g mcd . hmm . best dorg dpt lepak . aku nak join tp kena blk . haha .  aku kena jalankan tanggungjawab aku . cehh . ayat takley bla doe . =P wee~

ouh ya , kul 3 smpai 5 nie ade blaja kete kali terakhir . whoa . cuak nie . naseb2 . fatin , jgn gelabah oke . kau buat relax je . cam megat kate . taw la dy ade lesen en . haha . takpe . nasihat kau akan aku cuba follow (: haha . tapi ngn mkcik tu lah . adoi . mkcik2 , jgn badmood  ye arini . haha . kena bodek dy nie . kalau tak , mmg mmbebel abes lah dy =D haha . takpe mkcik . saya dah pandai bwk kete en . haha! lagisatu , nak settle yuran n gambar . hmm . sket je lagi . whoa , tak sabar nie weyy . support aku  weh =D ouh ya , aku pon nnt jmpe rohem gak . tapi.....tah la . better takya kot rohem? hmm..

wah , dah kul 1 . k la . nak get ready sume2 nie . esok aku tulis ag (: as usual . terima kasih kepda sesiape yg singgah blog yg tak seberapa nie . (: tak reti sgt bab edit2 nie :) hehe




luv ya ! (: 



mood - kenyang minom air =P

0 comment... add one now