period pain and maulana

tarik 13 january 2011 .
first period untuk tahun nie .
hmm . awal 1 ari drpd dec 2010 .
lps abes msk segale . tetibe period . n biase la , mesti de period pain . tp aku tataw nape senggugut aku kali ni saket gile =.=' . adoi . sumpah saket . jalan pon tak lurus dah . mlm tu lps aku abes tgk cite tiramisu , aku teros tdo . haha . lega gileee . dah la sejok gileee . naseb badan la .

bgn esok tu ( hari nie lah ) kul 6.30 . as usual lah . hoho . bgn2 td , dah tak saket da period nie . kul 7 kunci rumah segale . online . lps bkak fb segale , g mandi dulu . dah siap segale . online jap . ingt nak tulis blog . tak sempat pulak . alyn na join ktorg but takde tansport . hmm . takpe la . nex time . kul 8 grk ah g maulana . sampai2 shawn n bukhari dah ade kt sane . join la kt dorg . pastu sara dtg pulak . then megat zuber . then , tuka tmpt yg besar sket . ahha dpt pon . =D pastu g order air dlu . milo ias 1 . haha . pastu zuber dah bising lapa . then , order nasi lemak sorg 1 . then razin smpai . da bes mkn tu , nisa lak smpai . cehh lmbt pulak .
haha . pastu byr segale , g mcd lak mkn aiskrim pulak . haha . mmg best la . haha . da smpai mcd tu , fami lak smpai . lembab btol =.= . haha . pstu ble dah tak de keje tu , amek gmba ngn zuber n megat byk2 . pstu zuber bla , nisa join . haha . sumpah best gileee . ingt na blk kul 10.30 tp extend sampai kul 11 . haha . lepak ngn mmbe nie mmg best lah . naseb je aku tak bwk kamera . kalau tak boleh upload kt blog nie . takpe la . nnt la aku upload .

mood - teringat kt nenek aku , nak tlg dy wt keje sket .
salam tc tata~ :)) period pain and maulana

0 comment... add one now