jumaat dan sabtu

JUMAAT

jumaat pagi pnye dah cte kt post sebelum nie =D haha .
blk keje mama aku ckp , malas nak masak . adoi . melepas na mkn rendang . haha .
then , mama ckp , decide na mkn kt mne . aku dgn bangge nye ckp , ape lagi ma , secret recipe lah kt alamanda tu =D haha mama aku oke je la . so , ble da solat maghrib segale . keluar rumah kunic pintu segale . bertolak . aku pe ag , ngn mp3 aku tu la . aku nie tak sah kalau tak dga lagu =D music babe . terbaek lah =) haha . then , sampai kt alamanda , mak aii kete penoh pulak . dpt tingkat P5 . naseb lah . haha .
jln2 cuci mate kt situ then , g la kt secret recipe tu , hmmm , wah2 disambut mesra ng org kt situ . cehh haha . aku nie jenis ske yg senyum . senyum la kt sume org =D . dpt duduk tepi . oke lah . order lah kan .
chocolate indulgence 1 eh , nie mmg kek fav aku dari dulu ag . haha . sedap gileeee . yum2! haha . mne tak gemok aku skg nie . haha . then order laksa sarawak kali nie . hmmm . not bad lah . adoi . knyg gile . air aku order frosty watermelon juice . sumpah sedap . tp harge kt situ mmg la sangat3 sedap =D  haha . about 1 hour 30 mins kt situ , ktorg habis mkn . bill sume rm152.55 . not bad la . tak mahal sgt lah . haha .
then, jalan2 sket . mase otw na blk tu , ahha cbe teke aku jumpe sape , ak jumpe intan ladyana n kamal adli . haha . kantoi dating sudah haha . then , balik around 10.30 .
tuka baju tdo segale , mengadap tv tgk cte fantastic four layan~~  haha . dah tataw nak wt pe .

SABTU

habis je cte fantastic four kul 1.30 pagi , pe ag . online lah . haha . sume dah tdo . bosan =.='
haha online2 de sara , rohem , zuber , haziq , fami , nisa , byk ag la . sume stok jadi kelawar . haha. siang tdo . tp aku tak . haha . online . pe ag . komen ngn nisa n fami bout kete la , perot buncit segale . gileee btol dorg neh hhaaha . naseb dpt kwn cmtu . haha . pastu men like2 pulak . notification aku tak byk pulak . beratus tuh . alahai . kul 4 baru aku masok tdo . haha . mmg terbaek lah . bgn td kul 9.30 . sumpah mengantok . naseb ta ya solat . lena sket tdo aku . bgn2 je teros mndi . hmm . bpk air sejok tp bantai je la. lega gile dpt mandi . segar blk . then , tlg mama wt sandwich . hmm , oke lah tu . knyg semalam pon ta bes ag . hahaha . aku mkn bpe keping je .
then , masak lunch awal . tp kul 4 baru mkn . haha . mmg terbaek la . mkn rendang ayam . haha . btambah aku mkn . gilosss btol la . hahah . now dah ptg , aku kne tinggal sorg2 kt rumah . tulis blig dga lagu , mmg menggangur habis lah aku . duet pon , alahai  ade la jgk . tak byk cam mase skola dlu =D haha . dah tak dpt duet blnje . huh .

k ah . na mndi , panas dah berpeloh . haha . out .

mood - kenyang gileeee . teenage dream  :) jumaat dan sabtu

0 comment... add one now