Perbezaan Keberkesanan Vaksin Sinovac & Pfizer COVID-19


Ada lagi yang bergaduh dan demand nak certain vaksin?
Guysss! Come onnn. Kes dah cecah 15000 tau. Its a huge number!

Bila dah dapat appointment tu, pergi je cucuk vaksin. Tak kisah lah vaksin apa pun. Yang penting, kita protect diri kita dulu. Vaksin tidak menyembuhkan COVID-19 sepenuhnya. Kita masih boleh dijangkiti virus ni tapi kesannya tak seteruk sebelum divaksin. Jangan percaya dengan berita palsu yang orang ramai send dekat whatsapp okeh? Apa-apa, rujuk website yang betul. Bertanya kalau tak pasti. We can do this Malaysian! 

Post a Comment

0 Comments