Cantiknya Nazrai Face Mask Extender!

Jatuh cinta pandang pertama!

Aten dan bling-bling tak dapat dipisahkan. Kalau bolehh, semua benda nak bling-bling. Hehehe. Termasuklah mask extender Aten tengah guna sekarang ni. Punya la lama Aten carik, dekat IG je pun adaaa. Cemana la boleh tak perasan NAZRAI ni. Hukhuk

Bermula berada di pasaran since 2013 oleh pengasasnya, Ahmad Nazli Zulkifli dengan koleksi eksklusif tudung shifon dan hijab pin. Koleksi hijab pin tudung ni berkategori premium yang kita boleh pinkan di bahu yang menjadi pelengkap gaya muslimah berhijab.
Apa yang Aten suka mengenai NAZRAI hijabpin ni adalah sebab kualiti jarumnya ynag tajam dan tidak merosakkan material tudung terutama yang diperbuat daripada kain sutera.

Kenapa nama NAZRAI? Ianya adalah gabungan nama pengasasnya bersama isterinya iaitu Nazli dan Zuraidah. Alaaa sweet sangat tau!

Boleh dibanggakan apabila penyanyi nombor satu Malaysia Dato Siti Nurhaliza pun turut memakai koleksi hijab pin NAZRAI ni. Bukan kaleng-kaleng tau.

Disebabkan pandemik yang melanda kita, NAZRAI face mask extender direka pada tahun lepas. Walaupun pakai mask, kita kena tetap bergaya jugak kan. Hehehe.
NAZRAI face mask extender menggunakan bahan berkualiti iaitu tembaga bersalut perak dan batu cubic zirconia jenis AAA yang berkilauan dan bersinar.
Pilihan klip atau cangkuk face mask extender ni diperbuat dari tembaga aloi yang tahan karat dan ketat. So, bila pakai face mask tu, takde la asyik tercabut je. Heheh

Terdapat banyak pilihan rekaan menarik untuk penuhi citarasa pemakai untuk kelihatan anggun dan eksklusif. Sesuai dengan tema NAZRAI, Be Bold, Be Beautiful and Be In Love.
Panjang setiap mask extender ialah antara 17 hingga ke 18.5cm. Boleh juga dipanjangkan atau dipendekkan mengikut keselesaan pemakai tanpa ada tambahan kos.

Harga NAZRAI face mask extender ialah bermula dari RM96 sehingga ke RM200. Setiap pembelian akan mendapat free gift dan juga penghantaran PERCUMA ke seluruh Malaysia.

Kalau nak beli, korang boleh beli online di : IG @nazrai_hijabpin2020 atau hubungi melalui whatsapp 0122325816 untuk dapatkan katalog semua koleksi. 

Post a Comment

0 Comments