Pam Susu Ibu Lebih Mudah dengan Pigeon Go Mini Breast Pump

Go small, go light, GoMini™!

Pigeon Malaysian, peneraju pasaran produk ibu dan bayi baru-baru ni melancarkan produk terbaru mereka iaitu Pigeon Go Mini Breast terkecil dan paling ringan yang direka untuk menyokong ibu-ibu yang menyusukan sesuai dengan gaya hidup dinamik mereka.

Susu ibu adalah hadiah yang paling berharga buat bayi yang baru lahir. Pigeon Malaysia yang mempercayai tentang khasiat susu ibu , menawarkan pelbagai produk setiap keperluan ibu hamil dari ekspresi, penyimpanan, pemakanan, dan penjagaan, untuk mencapai pengalaman penyusuan yang terbaik.
Untuk memenuhi keperluan ibu-ibu yang bekerjaya tapi masih mahu bagi bayi susu ibu, Pigeon mencipta GoMini ™ Electric Double Breast Pump, alat ekspres susu yang sesuai untuk membuat penyusuan susu lebih mudah dan senang. Padat, ringan, dan mudah alih, saiz GoMini ™ sangat sesuai dengan beg tote yang kecil dan cukup ringan untuk dibawa untuk penerbangan.

Berat GoMini ™ hanya 145g atau setara dengan 8 strawberi besar, membolehkan ibu-ibu yang menyusu bekerja untuk mengepam dengan selesa. Sesuai dengan powerbank , GoMini ™ mudah bertukar antara Mod Stimulasi dan Expression dan mempunyai operasi satu tangan yang intuitif untuk kebolehgunaan yang lebih besar. Dengan satu harga, GoMini ™ menyediakan ibu-ibu dengan fleksibiliti beralih antara pam tunggal dan berganda untuk menampung keperluan mengepam mereka.
Pemenang 3 anugerah berprestij, GoMini ™ diiktiraf kerana inovasinya dan dikenal pasti sebagai pam susu ibu masa depan oleh Anugerah Reka Bentuk Merah Dot. Dianugerahi di Jerman, Red Dot Design adalah salah satu penghargaan yang paling berprestij di dunia. GoMini ™ juga menerima Anugerah Reka Bentuk Baik, anugerah dari Jepun yang menandakan kualiti hidup melalui reka bentuk, dan Anugerah Reka Bentuk Baik Singapura.
Encik Gouichi Koizumi, Pengarah Urusan Pigeon Malaysia berkongsi, "Ditubuhkan di Jepun sejak tahun 1957, Pigeon sentiasa menjadi pelopor dalam pengeluaran produk inovatif, berkualiti tinggi untuk membantu ibu menikmati setiap langkah keibuan. GoMini ™ adalah hasil daripada usaha Pigeon untuk meningkatkan pengalaman mengekspresikan susu ibu sambil membantu beliau mencapai keseimbangan kehidupan kerja yang lebih baik. "

"Pigeon sentiasa membuat pembaharuan lebih baik dan lebih berkesan untuk membantu ibu-ibu yang menyusukan menikmati perjalanan penyusuan mereka. GoMini ™, adalah produk yang memenangi pelbagai anugerah yang akan memainkan peranan penting dalam membantu ibu bekerja yang terus menyusukan menyusu selama enam bulan, "kata Jed Chow, Pengurus Pemasaran Pigeon Malaysia.

"Happikiddo amat teruja untuk bekerjasama dengan Pigeon Malaysia untuk pratonton eksklusif ini. Kami juga akan menyampaikan mengenai GoMini ™ kepada pelanggan kami kerana kami percaya bahawa ini adalah satu produk yang penting untuk perjalanan penyusuan buat ibu-ibu bekerja, "kata Elaine Chew, Ketua Pegawai Eksekutif Happikiddo.
Pigeon menawarkan kedua-dua elektrik (GoMini ™ Double Breast Pump, Pro Breast Pump Pro & Electric Portable Breast Pump) dan pam susu manual untuk memenuhi keperluan ekspresi ibu yang berbeza. Untuk memastikan tidak ada susu yang membazir, Pumps Saver Pump yang baru dilancarkan menyelamatkan setiap titisan susu ibu.

Harga GoMini™ Electric Double Breast Pump dijual pada harga RM429 dan boleh didapati di semua cawangan Happikiddo, kedai serbaguna terpilih, kedai bayi, dan farmasi.


Nikmati kemudahan menyimpan susu ibu di dalam Pigeon's Storage Bags, Botol Penyimpanan Slim dan Lebar, atau Cooler Bag yang bertindak sebagai peti sejuk mudah alih. Apabila sudah tiba masanya untuk memberi makan bayi anda, ambil kesempatan daripada Botol dan Pemanasan Makanan Pigeon untuk memanaskan susu dan makanan bayi. Pigeon juga menjaga puting anda dengan Cream Nipple Care yang dibuat dari lanolin tulen 100% untuk menenangkan kulit retak, Puting Puller untuk mengeluarkan puting beliung atau terbalik, Nipple Shield untuk melegakan puting, dan Honeycomb Breast Pads yang memenangi anugerah untuk mengelakkan kebocoran susu.

Post a Comment

0 Comments