Oh Assignment!



Huwaaaaaaaaa!

Makin nak final makin byk assignment yang kena buat. Tidur pun terpaksa dipendekkan supaya dapat siapkan assignment yang semestinya susahh. 

Kehidupan sebagai pelajar ni tough sebenarnya. Sangat susahhhhh! Lagi buatkan susah bila buat kerja last minute. Aherher.

Tapi tapi tu lahh. Tak pernah nak serik buat kerja last minute ni. Entah lahh. Rasa malas nak bukak buku. Encik Malas dalam diri ni memang lah mengundang betul. Cemana eh nak buang malas dalam diri ni? Sape tau? Ce share sikit ngn Aten. 

Masa dah bergerak pantas. Sedar tak sedar nanti dah study week. Sedar tak sedar dah final. Huh! :3

Doakan Aten berjaya harungi bulan December ni dengan jayanya eh? :')

Sayang semua :*

Post a Comment

4 Comments

  1. sama la kak fiza . dateline 13hb ni, satu apa xbuat lg -.-

    ReplyDelete
  2. Tp kan sbnrnya kehidupan masa kat univ lah yg plg best tau Aten

    ReplyDelete
  3. follow balik blog dan google+cik anggurdan like facebook blog cik anggur di http://inibelogcikanggur.blogspot.com terima kasih

    ReplyDelete
  4. follow blog cik anggur,follow twitter cik anggur,like facebook cik anggur balik di
    http://belogcikanggur.blogspot.com
    terima kasih

    ReplyDelete