Impian Ku, Seorang Blogger !


Tentang Fatin Bella :
Seorang yang kekurangan ketinggian yang comel yang sedang belajar di UniKL Business School dalam jurusan Islamic Finance. Seorang penari dan pandai menyanyi dan suka karaoke! Jom jumpa karoks semua! Hihi

Kelebihan dan kenapa korang wajib datang Blog Fatin Bella :
Blog Aten ni kira mcm diari harian Aten. Kira Aten suka kongsi apa yg jadi kt Aten setiap hari . Selain tu, blog Aten ada gak share pasal bab kecantikan dan kesihatan. Bila Aten baca tentang satu artikel ni, Aten akan rewrite balik bagi korang tahu apa yg best artikel tu.

Impian Fatin Bella sebagai seorang blogger :
Ingin dikenali ramai. Mcm Abg Ben. Kalau boleh, nak orang bookmark blog Aten ni and buat diorang tertunggu-tunggu utk baca next entry Aten. Sangat terharu kalau ada orang yg buat gitu kt Aten. Selain tu, Aten nak ada member yang banyak! Yang sporting, satu kepala ngn Aten mcm #KelabBloggerBenAshaari . You guys awosome! 

Korang yg free tu, jom join segmen ni ! :D hihi

Post a Comment

18 Comments

  1. Good luck aten, blh jadi blogger mcm Ben kalau boleh ikt cara Aben bekerja.

    Skrg ni kita semua sedang dlm.proses memajukan blog memasing.

    Good luck again.

    ReplyDelete
  2. gud luck aten..moga terus berjaya

    ReplyDelete
  3. Moga impian aten termakbul...tapi kena obses blog macam aben la hehehe :D

    ReplyDelete
  4. Selamat berblogging! Chaiyok!!!

    ReplyDelete
  5. hi aten,semoga impia aten tercapai hendaknya!!

    ReplyDelete
  6. semoga dapat mencapai impian :)
    Singgah dari segmen yang sama. done follow, #773.
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  7. All The Best Dear ...... Kak Lya Singgah Dari Segmen Yang Sama

    ReplyDelete
  8. salam kenal.. happy blogging :)

    http://www.adnan-daughter.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  9. Gud luck reen.. Eh.. Hahaha

    ReplyDelete
  10. salam kenal, semoga apa yang diimpikan menjadi realiti..

    www.mamaniza.com

    ReplyDelete
  11. Assalam,
    salam perkenalan..
    saya blogger baru..
    jemput singgah yer :
    http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  12. semoga sukses sebagai blogger.. Salam kenal dari alin :)

    http://alindanblog.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  13. Semoga impian menjadi kenyataan.. DayangDeno folo sini no 779! Jom ke blog deno? www.dayangdeno.com :)

    ReplyDelete
  14. Salam ukhwah fillah
    Ade singgah Jazakallahu khairan kathira

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  15. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete