MITEC Tawarkan Penghantaran & Bawa Pulang Menu Ramadan

Salam Ramadan semua!

Kejap je kan dah hujung Ramadan. Mesti korang dah buntu kan nak makan apa lagi hujung-hujung ni. Sama lah macam Aten. Nasib baik MITEC ada buat menu berbuka sempena Ramadan ni. Teringat pulak tahun lepas berbuka kat sana macam2 menu ada tapi tahun ni tak dapat lah ke sana sebab PKP punya pasal. Hukhuk
Disebabkan COVID-19 ni, MITEC telah membuat keputusan untuk mempelbagaikan operasi perniagaan dorang yang kita pun tak expect!
Buat pertama kalinya, Venue Culinary Service dari MITEC menawarkan hidangan khas Ramadan yang tidak pernah ada pun sebelum ni. 
Korang boleh dapatkan pilihan menu korang di www.mitec.com.my/Ramadan-specials/ . MITEC kini tersedia untuk penghantaran dan dibawa oleh syarikat korporat atau individu sehingga 22 Mei 2020. 

Kita semua pun tahu MITEC merupakan satu organisasi yang dikenali. Jadi korang tak perlu risau tentang kebersihan atau cara penyediaan makanan dari mereka. Semua makanan disediakan di persekitaran paling selamat dan paling bersih sesuai dengan perakuan Halal dan ISO 22000: 2018 (sistem pengurusan keselamatan makanan). Selain itu, MITEC juga HACCP (Hazard Analysis dan
Titik Kawalan Kritikal) diperakui.
Dari dapur di MITEC, pasukan masakannya yang pernah memenangi anugerah citarasa Kampung menawarkan pilihan makanan pek dua harga dengan harga RM18 ++ dan RM38 ++ which is Aten rasa sangat berbaloi gila! Kalau kita masak sendiri mesti akan jadi costly kan. So, order je dengan MITEC Ramadan menu ni. Aten paling suka menu set A yang RM38 tu. Ayam masak merah dorang paling win! Ala senang citer memang semua sedap lah. Husband Aten pun suka nasi kerabu daging salai dorang. Portion pun banyak! Jangan risau, dorang pack the food properly tau. Takde tumpah2. Overall, Aten dan suami memang berpuas hati dengan Ramadan Menu dari MITEC ni.
Tak dilupakan jugak, dengan setiap pembelian akan disumbangkan kepada badan amal yang dicalonkan oleh MITEC. Sambil makan sambil beramal. 2 in 1 gitu :D

Untuk maklumat atau pesanan, hantarkan e-mel ke sales@mitec.com.my atau hubungi 
+603 6206 0100. 

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai MITEC,

0 comment... add one now