Movie Review | Sonic the Hedgehog (2020)

Sinopsis Sonic The Hedgehog :
Sonic cuba menavigasi kerumitan hidup di Bumi dengan kawan terbaiknya yang baru - seorang manusia bernama Tom Wachowski. Mereka mesti segera bergabung untuk mencegah kejahatan Dr Robotnik dari menangkap Sonic dan menggunakan kekuasaannya untuk penguasaan dunia.

Trailer Sonic The Hedgehog : 
Review Sonic the Hedgehog :
Best gilaaaaa! Aten dah tunggu lama gilaaaa cerita ni. Yelaa dulu2 kan selalu main game sonic. Collect ring warna kuning tu. Korang pun mesti pernah main kann game ni kann. Ada yang complain character Sonic ni hodoh? Serious lahh? Aten tengok handsome je. Hahahah. Lain orang lain taste gituuu. Jalan cerita dia sangat straight forward. Takde pening2. Santai-santai gitu. Cerita ni macam cerita Enchanted lah. Dari dunia kartun dorang then kena ke bumi. Ada unsur2 lawak sikit. Overall keseluruhan cerita ni sangat mudah dan best. Aten bagi 4 dari 5 bintang. Hehehehe. Worth your money lah senang cerita. Go and book your ticket now! Kalau Aten, tengok 2 3 kali pun takpe kot. Hehehe

0 comment... add one now