Juscoffee & Justea Produk Terbaru dari Yeo’s

Hi, selamat pagi semua!

Satu soalan untuk korang. Apa yang korang lakukan untuk permulaan pagi yang baik, bertenaga, bersemangat dan ceria?

Aten sure setiap individu mempunyai cara yang berlainan untuk menghidupkan aktiviti harian kita, ye dak? Mungkin ada yang kena mandi dulu sebelum nak kena buat apa-apa, buat senaman ringan di dalam rumah, update blog ke, dan mungkin ada yang kena scroll media social mereka update IG story dulu. Kann? Hehehe

Percayalahh, semua yang kat atas tu Aten buat mengikut mood Aten. Hehhehe. Tapi perkara wajib yang Aten buat untuk permulaan pagi yang baik, bertenaga, bersemangat dan ceria ialah dengan meminum teh dan buat coffee untuk suami tersayang sebelum dia pergi kerja :D
Haaa, kenapa Aten share gambar atas ni?
Sejak-sejak dah ada #LittleFF yang menyerikan hidup kitorang, Aten kadang-kadang tak sempat nak buat teh dan kopi setiap pagi. Then, Aten discover Juscoffee dan Justea dari Yeo’s. Ohh, produk terbaru dorang kot. Aten punya busy dengan #LittleFF sampai tak sedar Yeo’s keluarkan produk baru dorang.
Juscoffee dan Justea dari Yeo’s ada 3 jenis iaitu Juscoffee Iced Coffee, Juscoffee Ice Café’ Latte dan Justea Matcha Latte.

Jujurnya, Aten tak minum coffee. Jadi yg coffee Aten bagi kat Feeq, yang tea Aten minum. First impression? Not bad! Juscoffee dan Justea ready-to-go yang sangat memudahkan kerja Aten. Bila tak sempat nak buat coffee untuk Feeq, Aten bagi ni je kat dia. Dia pun memahami tanggungjawab Aten dah bertambah sejak ada #LittleFF.
Aten rasa keluaran Juscoffee dan Justea dari Yeo’s ni sangat bijak sebab kebanyakan daripada kita busy bekerja seharian dan kadang-kadang tak sempat pun nak sarapan sebab taknak stuck dekat kesesakan jalanraya. Juscoffee dan Justea ni bertindak sebagai booster harian untuk mereka yang busy bekerja dan akan membuatkan mereka segar walaupun dimana mereka berada termasuklah Feeq yang kerja tak tentu masa. Pemilihan teh premium yang baik dan kopi yang berkualiti membuatkan Juscoffee dan Justea menjadi pilihan Aten dan Feeq dan guess what? Harga sangat affordable wehh! Student pun mampu untuk beli Juscoffee dan Justea ni.
Halal ke Juscoffee dan Justea ni?
Juscoffee dan Justea ni keluaran produk Yeo’s. Jadi, mestilah halal dan disahkan oleh Jakim. Minum lah tanpa ragu-ragu. Heheheh

Juscoffee dan Justea ni korang boleh dapatkan di Shell, BHP Petrol, Petron, KK Mart, Margon Mart dan lain-lain tempat yang berdekatan. Siapa yang belum cuba tu, jom cuba! :D

Untuk maklumat lanjut mengenai Juscoffee & Justea, klik

4 comments.. read them below or add one

Wan Syahida Wan Syahida 04 November, 2018
mcm sedap je.. boleh rasa le lepas ni..
Wan Syahida Wan Syahida 04 November, 2018
mcm sedap je.. boleh rasa le lepas ni..
lullabyssz lullabyssz 05 November, 2018
Jemput join Planner 2019 Giveaway hehe :) https://messarah.blogspot.com/2018/11/planner-2019-giveaway-by-lullabyssz.html