Amante Wellness Beauty | Signature Warm Oil Therapy

Hi semua!
Siapa kat sini yang selalu buat kerja duduk dalam waktu yang lama dan mengadap laptop lama untuk menyiapkan kerja? Mesti korang selalu lenguh-lenguh badan dan letih sepanjang hari kan? Bukan je orang yang bekerja di ofis ada masalah ni tau. Blogger macam Aten ni pun rasa cepat penat lepas seharian buat kerja. Hukhuk. Korang tahu kan kalau kita penat berterusan akan membawa kepada penhasilan hormon yang rendah? Ini boleh menyebabkan kita mengalami masalah seperti pening, kemurungan, kulit kering, peredaran darah rendah yang lemah dan banyak lagi. Takut kan? Yela kita yang perempuan ni sangat mementingkan kesihatan dan kecantikan luaran dan dalaman. Baru lah sentiasa confident bila di luar :D


Ingat kan haritu Aten ada pergi ke Amante Wellness Beauty di cawangan Taipan USJ? Aten sebenarnya berminat untuk cuba one of their treatment yang bagi Aten murah gila! Nama treatment tu Signature Warm Oil Therapy. 
Untuk treatment kali ni, Aten ke Amante Wellness Beauty di cawangan Aman Suria. Aten suka dengan ambience tempat ni dan lebih besar lokasi di sini berbanding di Taipan USJ. Tapi takpe, jauh perjalanan luas pemandangan kan? Walaupun tempat lain-lain, tapi servis yang disediakan mesti tip top jugak kan. Hehehe.
Amante Signature Warm Oil Therapy adalah rawatan yang direka yang menggunakan terapi batu panas (hot stone) dan minyak aromatherapy essential oils. Overall, treatment ni membantu untuk meningkatkan kesejahteraan dalaman tubuh badan kita. Therapist Aten tu memulakan treatment Aten dengan memanaskan batu tu dan meletakkan di badan Aten untuk  melancarkan rangsangan aliran darah Aten. Rawatan ni dilakukan selama 90 minit tau dan sangat relaxing! Hilang terus stress bekerja Aten. Hehehe
Kebaikan Signature Warm Oil Therapy :
  1. Mengurangkan tekanan
  2. Membuang toksin dalam badan
  3. Menggalakan penyembuhan
  4. Mengurangkan kemurungan
  5. Meningkatkan kualiti tidur
  6. Melancarkan peredaran darah
  7. Melegakan kesakitan dan ketegangan otot
  8. Mengurangkan sakit belakang, leher dan bahu
  9. Menenangkan jiwa dan sistem tubuh badan

Haaaa, kat atas tu Aten ada cakap treatment ni murah gila kan? Sebab dorang tengah mengadakan promosi bagi rawatan Amante Signature Warm Oil Therapy. Harga treatment ni hanya RM59 je! (harga asal RM296) Murah gila kannn? Apa tunggu lagi? Jom semua! Khas untuk pelanggan 100 terawal, korang akan dapat rawatan Dark Circle Eye Treatment secara percuma tau! 

Untuk maklumat lanjut :

CONTEST GIVEAWAY!

Aten akan memberikan Amante Complimentary Gift Card worth RM236 kepada sepuluh (10) followers kesayangan Aten tau. Contest ni Aten akan run di facebook Aten. So, sape yang tak friends dengan Aten lagi, jom kita berkawan di facebook! Fb.com/thefatinbella

Korang hanya perlu :
  1. Like Amante Wellness Beauty 
  2. Jawab soalan mudah dan  tag 2 kawan di bahagian komen
  3. Jangan lupa hashtag #AmanteFatinBella di komen
Soalan :
Amante Signature Warm Oil Therapy merupakan gabungan _______ dan _______

a. Rubber , aromatherapy essential oil
b. Hot stone , aromatherapy essential oil
c. Lymphatic tool, aromatherapy essential oil
d. Hot stone, massage oil

Nota tambahan :
  • Semua peserta haruslah memastikan Facebook mereka di set secara umum / Public bagi mengesahkan penglibatan mereka
  • Semua peserta perlu berusia 21 tahun dan ke atas.
  • Pemenang akan diberitahu melalui Facebook Aten dalam tempoh 2 minggu 
  • Pihak Amante akan memilih secara rawak 10 Pemenang Bertuah yang bakal memenangi baucer rawatan Amante Wellness Beauty bernilai RM236

Goodluck semua! <3

0 comment... add one now