Mek View International Foundation

Dalam sedar tak sedar tinggal lagi seminggu je lagi kita nak sambut lebaran untuk tahun 2017. Cepat kan masa berlalu? Cuba korang pergi tengok dekat meja makeup korang semua dah lengkap ke untuk persiapan raya nanti? Antara banyak-banyak makeup yang kita guna, mesti compact powder yang cepat habis kan?

Harini Aten nak perkenalkan dekat korang compact powder yang Aten tengah guna. Two way cake with full coverage dari Mek View International. Local product yang Aten rasa sangat berkualiti dan dijual dengan harga berpatutan.

Mengenai Mek View International : 
Satu penyelesaian  untuk masalah kulit berminyak dan kusam yang dirumus khas menggunakan teknologi jepun yang terkini. Mek View dicipta dengan formula khas dari Jepun untuk mengawal minyak di wajah, sama ada dibahagian T Zone atau di seluruh wajah.
Korang tak perlu risau dengan Mek View, kerana ia boleh bertahan lebih 8 jam apabila diaplikasi pada wajah selain tidak bercapuk-capuk di muka dan tidak mudah luntur apabila muka berminyak.
Mek View akan berubah menjadi foundation yang  akan menghasilkan wajah yang lebih berseri, flawless dan glowing tanpa rasa melekit.  Kini anda tak perlu risau lagi kerana ada boleh guna 24 jam Mek View walaupun anda sedang tidur tanpa perlu touch up berulang kali.
Kelebihan Menggunakan Mek View :
  • Mekview tidak mudah luntur atau bercapuk walaupun ketika waktu panas malah boleh tahan lebih 8 jam di wajah anda tanpa perlu sapu berulang kali.
  • Mempunyai kelulusan kkm  NOT 160905156K membuktikan bawaha mek view selamat di gunakan apabila berada di wajah anda.
  • Melindungi muka dari sinaran UV  dan mengandungi SPF 35 bagi melindungi kulit anda dari hitam dan terbakar apabila berada di bawah matahari.
  • Mempunyai tekstur yang lebih halus dan 7 kali lebih ringan.  Apabila anda sapu mekview dimuka, anda akan rasa seolah-olah tiada bedak di muka, tapi cantik berseri-seri.
  • Mesra wudhuk dan solat. Ia dicipta khas , untuk kekal berseri dan flawless walapun selepas berwuduk dan ketika solat tanpa perlu touch up berulang kali lagi
  • Dengan mek view, anda tak perlu lagi cover jerawat dengan bedak  kerana mek view mempunyai satu formula kahs untuk mengecutkan jerawat  dan memudarkan parut serta jeragat supaya anda kelihatan cantik berseri-seri.
  • Mekview membantu mengawal minyak dimuka yang berlebihan dan memanfaatkan minyak dimuka tersebut dengan bedak ini untuk menjadi lebih flawless dan berseri-seri.
  • Dalam mek view terdapat satu bahan yang membantu mengeluarkan  kolagen dari kulit sendiri yang membantu kulit anda menjadi lebih lembut, halus dan tegang.
  • Mek view membantu menutup cela-cela, bekas parut, jeraagat dan garis halus di muka lebih kemas dan rapi, menjadikan muka anda licin dan halus walaupun dilihat dari dekat.
Two Way Cake with Full Coverage ( Natural Beige)
Two Way Cake with Full Coverage ( Light Beige)

  • Mesra wudhuk
  • Mesra solat
  • Tahan lebih 8 jam
  • 7 kali lebih ringan
  • Tekstur yang lebih halus
  • UV protection SPF 50
  • Melindungi kulit dari sinar UV
  • Tidak melekit
  • Anti hitam bawah mata
  • Melembabkan kulit
  • Merawat kulit yang rosak dan mengecilkan liang pori
  • 5 kali kesan memutih 
  • Menghilangkan parut jerawat, jeragat, kulit kusam & bintik hitam
  • Menghilangkan kedutan pada wajah
Mek View Soothing Ivy Serum
(mengandungi Pitera)
  • Memberi kesan kelembapan
  • Menyejukkan muka
  • Menyegarkan kulit muka
  • Membantu foundation tahan lebih lama
  • Mengecutkan pori muka
  • Mengurangkan rasa kulit tidak selesa
*Serum ini bukan serum merawat. Serum ini sesuai untuk kegunaan pada kulit normal dan sensitif.

Harga Mek View :
Mek View Two Way Cake with Full Coverage : RM79 SM , RM85 SS
Mek View Soothing Ivy Serum : RM35 SM, RM40 SS
Combo Mek View : RM100
Review Mek View Foundation :
Perfect combination antara Mek View Two Way Cake with Full Coverage dan Mek View Soothing Ivy Serum. Sekarang kalau pergi event, Aten pakai ni je. Hahaha. Time puasa2 ni Aten malas nak siap. Nasib baik ada Mek View. Pakai ni je terus flawless tau. Tutup habis parut jerawat kat muka Aten ni. Kalau macam Aten, Aten suka basahkan sikit span tu, then dab kan dekat muka. Nampak lagi kemas. Hehehe. Serum tu jangan cakap la. Memang best sebab ada Pitera yang membantu mencerahkan bintik-bintik hitam kat muka Aten. Tak pernah miss 2 kali sehari pakai. Overall, Aten memang berpuas hati dengan produk dari Mek View ni. Sangat memudahkan kerja Aten. Produk berkualiti tinggi dengan harga berpatutan. Recommended! 

Untuk maklumat lanjut mengenai Mek View International, hubungi :
Contact : +60173511510

2 comments.. read them below or add one

Eny Abdullah Eny Abdullah 19 June, 2017
Senang nak pakai Mek View ni.. sapu je dah flawless hihihi
Fadzi Razak Fadzi Razak 20 June, 2017
Saya pun pakai Mek View ni bila keluar. Senang nak cuci masa nak solat