Althea Raya Giveaway Festival

OMG cepat je dah puasa ke 6 kan?
Percayalah sebulan berpuasa nanti mesti cepat berjalan. Hmm mesti dah ramai yang dah survey baju raya untuk diri sendiri takpun untuk family kann? Termasuklah Aten. Hehehe. Raya pertama dengan suami buat kita neves nak make sure semuanya perfect.

Tapi bila pandang meja makeup, baru teringat banyak jugak yang dah nak habis dan expired. So, nak kena beli baru. Bukan je shopping baju raya tapi shopping makeup raya. Hehehe. OMG banyaknyeeee persiapan nak kena buat. Phew~

Tapi bab beli barang makeup ni Aten tak risau sangat sebab boleh beli online. Jimat masa jimat tenaga jimat duit minyak. Hehehe. Korang biasa beli makeup kat mana? Aten selalu pergi laman web Althea je. Sangat mudah, dipercayai dan tak banyak prosedur sangat bila nakpembayaran. Hehehe
So, sempena raya ni Althea ada promosi best untuk kita semua. Paling Aten suka ialah Limited Edition Ramadan Box dari Althea. Percayalah, sepanjang Aten membeli di Althea, Aten tak pernah buang kotak dorang ni sebab comel2. Aten buat simpan barang-barang. Hehhehe. Lepastu, Althea ada buat Raya Giveaway Festival dimana di website Althea nanti akan ada satu page untuk goodies item, korang boleh pilih 1 barang yang korang suka as korang punya free gift. So, It will be discounted off at checkout page. Wehhh menarik gila! Ni yang tak sabar nak shopping raya dekat Althea ni. Jom guys! :D

0 comment... add one now