Review Produk Simply Lynn

Hi readers kesayangan Aten! 
Setiap wanita pasti ingin kulit yang putih , sihat dan halus termasuk lah Aten. Korang pun mesti sama macam Aten kan? Bila kita cantik, kita nak berdepan dengan orang ramai pun kita yakin. Betul tak? Kebanyakan wanita melakukan pelbagai cara untuk memiliki kulit yang kita ingini . Dari suntik pemutih Vitamin C sampai rawatan kecantikan lain . Bukan wanita sahaja yang inginkan kulit cerah , malah lelaki pun inginkan kulit yang cerah dan sihat. Haaa, entry kali ni Aten nak perkenalkan satu produk kecantikan yang memberikan hasil yang lebih maksimal pada kulit kita . 
Produk baru ini diberi nama SIMPLY LYNN. Korang pernah dengar tak? Simply Lynn terdiri daripada 4 produk iaitu
  1. Glowing Beauty Spray
  2. Glowing Gel Treatment
  3. Glow Day Cream
  4. Booster Glow Whitening Plus Detoxin
SIMPLY LYNN GLOWING BEAUTY SPRAY
KELEBIHAN SIMPLY LYNN GLOWING BEAUTY SPRAY:
  • Make up tahan lama sehingga 24jam dan beri effect glowing & flawless
  • Boleh digunakan sebagai base make up
  • Boleh merawat masalah jerawat , jeragat dan resdung 
  • Melembabkan dan menegangkan kulit wajah
  • Menjadikan awet muda dan melambatkan penuaan kulit
  • Mengelakkan kulit kusam dan kering
  • Menghilangkan rasa mengantuk
  • Membantu mengecilkan liang pori
  • Membantu menghilangkan pigmentasi pada kulit muka akibat terdedah matahari
  • Mengurangkan kerengsangan pada kulit sensitif kerana glowing & flawless beauty spray bersifat sejuk
  • Sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dengan meningkatkan tahap metabolisma kulit
  • Menstabilkan Ph untuk kulit yang lebih sihat dan cantik
  • Membantu mengurangkan migrain di kepala
Sangat sesuai untuk wanita , lelaki dan semua peringkat umur termasuk bayi juga .
CARA PENGGUNAAN SIMPLY LYNN GLOWING BEAUTY SPRAY
  • Semburkan pada wajah 3 atau 4 kali sehari 
  • Guna selepas menggunakan krim siang dan krim malam
  • Guna selepas make up untuk make up tahan lama 
  • Boleh digunakan sebelum make up untuk dijadikan base make up
  • Boleh juga disemburkan pada rambut untuk melebatkan dan merawat rambut anda (Semburkan pada kepala jika kerak dikepala dan migrain)
 SIMPLY LYNN GLOWING GEL TREATMENT
Kelebihan SIMPLY LYNN GLOWING GEL TREATMENT :
  • Menghilangkan jerawat
  • Menghilangkan bintik hitam (Jeragat )
  • Menghilangkan kedutan dan garis halus
  • Melambatkan tanda penuaan
  • Membentuk dan menegangkan muka
  • Melembutkan muka
  • Membuatkan muka menjadi v shape
  • Menyejukkan muka selepas memakai gel
  • Mencerahkan kulit muka
  • Muka nampak lebih glowing 
SIMPLY LYNN GLOW DAY CREAM
KELEBIHAN SIMPLY LYNN GLOW DAY CREAM:
  • Tidak Melekit
  • Ringan di Muka
  • Tahan lebih 12jam
  • Kalau berpeluh cream tidak cair
  • Makin berpeluh makin glowing
  • Tahan lama lebih 3 atau 4 bulan
  • Melindungi kulit daripada sinaran matahari.
  • Memberi kesan yang gebu & glowing.
  • Menutup pori - pori.
  • Untuk kulit yang licin dan sekata
BOOSTER GLOW WHITENING PLUS DETOXIN SIMPLY LYNN
Produk ni mempunyai kandungan vitamin C 2 kali lebih banyak daripada produk yang sebelumnnya . Serta bahan2 semulajadi dari extrak tumbuhan seperti lemon / strawberry/blueberry yang kaya dengan Vitamin C, Vitamin E, dan Vitamin D yang membantu memproses penurunan berat badan, mencantikkan tekstur kulit / menguatkan anti bodi badan dan sebagainya .
KELEBIHAN BOOSTER GLOW WHITENING PLUS DETOXIN SIMPLY LYNN :
  • Mencerahkan badan , muka dan celah-celah badan
  • Membantu menguatkan imunisasi badan
  • Menghilangkan parut / mencegah kemunculan jerawat dan jeragat
  • Membantu menurunkan berat badan
  • Menguatkan kuku dan rambut
  • Mengurangkan masalah migrain dan resdung
  • Membantu melawaskan pembuangan dan mengempiskan perut buncit
  • Mengurangkan rambut gugur
  • Merawat kuku yang rapuh
  • Merawat untuk kulit sensitif
REVIEW SIMPLY LYNN : 
Aten dah cuba produk ni dah seminggu lebih. Antara keempat-empat tu Aten paling suka Glowing Gel Treatment. Untuk pengetahuan, masalah kulit Aten ialah kulit kering. Kalau tak pakai apa-apa kat muka, muka Aten akan jadi kemerah-merahan. Aten terjumpa produk Simply Lynn dan Aten baca manfaat Simply Lynn membuatkan Aten tak sabar nak cuba, Hehehe. Aten suka packaging dia. Warna putih gold kuning. Simple je tapi di sebalik packaging tu macam-macam manfaat korang boleh dapat. Percaya atau tidak, Aten ni jenis yang ambil ringan pasal skincare. Bila muka dah kasar-kasar baru pakai. Hukhuk. Tapi bila Aten dah cuba Glowing Gel Treatment ni, rasa lembut je kulit. Terus Aten pakai hari-hari tak skip. Bekas jerawat yang sebelum ni pun dah pudar. Fuhhh tak perlu dah tepek foundation concealer banyak-banyak nak cover bekas jerawat. Yeayyy! Kalau keluar lepas makeup, Aten wajib spray kat muka Aten dengan Glowing Beauty Spray untuk kekalkan makeup Aten sepanjang hari. Yang bestnya spray ni ialah ianya membuatkan muka Aten jadi glowing gitu dan kelihatan lembap di muka. Glow Day Cream macam biasa lahh. Aten pakai selepas pakai toner di muka. Kalau macam nak pergi pasar ke apa, Aten tepek ni je sebab Glow Day Cream membantu melindungi kulit Aten dari sinaran matahari.
Untuk maklumat lanjut mengenai Simply Lynn :
SIMPLY LYNN
Contact : 0162430390 / 0172953447

4 comments.. read them below or add one

mhownai mhownai 26 April, 2017
Wow. The products looks promising.
Pichu Chiharu Pichu Chiharu 28 April, 2017
Macam best! Tapi yang glow whitening booster tu pregnant woman boleh minum kah?
Aliza Sara Aliza Sara 01 May, 2017
Kita pun guna ni. Gel tu best sbb rasa sejuk je bila dah apply kat muka. kan aten? hehe
Bella Leong 梁秘旖 Bella Leong 梁秘旖 02 May, 2017
Sound like great skincare products that I should give it a try! Will check it out soon. Thanks for sharing