Shopping Lebih Mudah dan Jimat dengan BIG Duty Free AirAsia

Bestnya AirAsia bagi hadiah kat Aten!
Wah berbunga-bunga hati bila terima parcel dari AirAsia. AirAsia memang pandai buat kejutan untuk customer mereka. Hehehe
Ohhh, tahun baru ni Air Asia telah memperkenalkan dan melancarkan kempen "Lowest Price Guaranteed" !
Wow! Lowest price. Fuhhh! Terus Aten klik link https://www.bigdutyfree.com/ . Dah namanya perempuan memang pantang dengar harga terendah dan big duty free memang akan teruja dengan apa yang ditawarkan oleh mereka.
Kempen "Lowest Price Guaranteed" menawarkan lebih 100 lebih barang dengan harga terendah dan dan applicable hanya untuk tetamu penerbangan AirAsia Berhad (FLIGHT CODE AK) yang akan dapat menikmati tawaran ini. Apa yang mereka perlu lakukan ialah dengan membuat pre-book online di website www.bigdutyfree.com 48 jam sebelum penerbangan. Apa yang menariknya ialah, barang yang dibeli akan dihantar terus ke tempat duduk korang sementara korang 30,000 kaki di udara. Semestinya pengalaman baru yang sangat menarik, jimat dan mudah!
Cara untuk membeli di Big Duty Free Online :
  1. Klik www.bigdutyfree.com
  2. Pilih barang yang korang nak 48 jam sebelum penerbangan
  3. Boleh pilih barang yang ditawarkan oleh mereka : Minyak wangi, barangan kecantikan, jam tangan , gadgets, barang kemas, merchandises, accessories, alcohol, kids
  4. Bayar menggunakan credit card online
  5. Penghantaran secara percuma terus ke seat korang.
  6. Beli, Jimat dan Dapatkan Big Points!
Mudah kan?
Antara barang yang ada di www.bigdutyfree.com ialah Lancome, Marc Jacobs, SK-II , Calvin Klein, Revlon, Nina Ricci, Chloe, Clinique, L'occitane, Givenchy, GUESS, Folli, Follie, Simplysiti.

Khas untuk readers Aten tersayang, 
Kalau korang nak shopping di www.bigdutyfree.com , korang hanya gunakan promo code (FBBDF) untuk mendapatkan 10% diskaun tambahan untuk barangan yang korang beli semasa korang pre-book online :D
Happy shopping! :*

2 comments.. read them below or add one

Joy Jone Joy Jone 01 February, 2017
I like this offer. Thanks for sharing
Mommy Rockin' In Style Mommy Rockin' In Style 03 February, 2017
Oh I would love to have one for myself. :)

Mhaan | www.mommyrockininstyle.com