Officially Married #CeritaFF

4.12.2016.
Tarikh keramat yang mengubah 360 darjah hidup Aten <3

4 Disember 2016 merupakan tarikh seorang Aten menjadi isteri kepada Feeq . Alhamdulillah selama 2 tahun perkenalan dengan Feeq membawa kitorang ke jinjang pelamin. Siapa sangka seorang Aten akan berkahwin dengan seorang Feeq. Kuikui. Dulu-dulu masa mula kenal Feeq panggil Daddy sebab rajin melayan Aten dengan Kak Yaya dulu. Hahahaha, Kelakar la bila ingat balik. 

Siapa sangka impian Aten nak berkahwin umur 23 tahun menjadi kenyataan. Hahaha. Betul la orang cakap, kita kena berangan dulu, baru angan-angan kita menjadi kenyataan. Hehehe.
Antara orang kuat yang banyak tolong Aten dan @feeqsays . Tolong dari semua benda. Yela, takde pengalaman kawen, so memang krik krik krik banyak. Hahaha. Kak Ruby dan Abg Naim ni Aten dah anggap macam kakak dan abang Aten sendiri. Almaklumlah takde abang dengan kakak. Thanks Kak Ruby dan Abg Naim for everything. Muah ciked :*
Aten akan cerita banyak benda lagi pasal kawen Aten ni di www.ceritaff.com . Official blog untuk kitorang lah. Semua ada. Hehehe :D 

Baju nikah : @minimalace
Contact lens : @dindalicious.my
Makeup : @bellahudd
Photography : @clorastudio
Videografi : @hafizzainalhz

So, ada tips menarik untuk Aten dan Feeq yang baru berkahwin? Boleh share dekat komen tau. Terima kasih korang ! :*

{ 11 comments.. read them below or add one }

Normi Nieza Normi Nieza 07 December, 2016
Tahniah aten..selamat pengantin baru..:)
Mrs FaRa Mrs FaRa 07 December, 2016
Tahniah lg sekali aten.. tips kawin ni 1 je... Jaga hati pasangan baik2... Buat semua perkara semua kne ikhlas... Susah senang bersama.. eh! Byk pulak.. haha..
Irna Nurasikin Irna Nurasikin 07 December, 2016
Tahniah Aten dan Feeq...Semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..Kak Eirna doakan yang terbaik buat korang berdua...Amin..Semoga cepat dapat baby...
Fatin Bella Fatin Bella 07 December, 2016
Terima kasih sis. Takpe banyak. Lagi banyak lagi okay. Hehehe :*
Fatin Bella Fatin Bella 07 December, 2016
Aminnnn. Terima kasih Kak Eirna :*
Hanim Hashim Hanim Hashim 07 December, 2016
alhamdulillah tahniah to aten dan feeq, moga berbahagia hingga ke jannah dan dikurniakan zuriat comel soleh dan solehah dunia akhirat. Tipsnye senang je .. kena banyak bersabar kawen muda ni hehe ;)
Jueliza Jamani Jueliza Jamani 07 December, 2016
Selamat pengantin baru Aten & Feeq..
Fatin Bella Fatin Bella 09 December, 2016
Amiinnn. terima kasih kak hanim :*
Noor Najwa Noor Najwa 30 December, 2016
tak terlambat lagi nak ucap selamat pengantin baru...hihi...semoga berbahagia dan dikurnikan zuriat yg soleh solehah