Kekal Cantik dan Sihat dengan Ephyra

Hi korang!
Entri harini Aten nak cerita kat korang mengenai Ephyra ! Mesti kebanyakan readers Aten tau mengenai produk Ephyra kan? Produk yang semakin mendapat tempat di hati orang tempatan termasuklah Aten. Haritu Aten ada review dorang punya skincare. Alhamdulillah memang thorbaek! Sesiapa tak baca lagi, ni Aten bagi link, http://www.fatinbella.com/2016/06/ephyra-skincare-series.html . Harga berpatutan dan kesan yang menakjubkan!

Soooo, harini Aten nak share la dengan korang apa yang membuatkan minuman kolagen dari Ephyra ni terbaik dan boleh dipercayai.   First of all, korang kena tau Ephyra Collagen Drink ni merupakan satu minuman supplemen kesihatan dalam kategori makanan tambahan. Sesuai untuk diminum oleh semua orang tak kira lelaki atau perempuan di semua peringkat umur. Ibu mengandung ke, ibu menyusu badan ke, ibu yang dalam pantang pun boleh minum Ephyra! Kanak-kanak pulak seawal 4 tahun dah boleh minum Ephyra.

Korang tak patut was-was dengan Ephyra kerana Ephyra diperakui HALAL oleh JAKIM dan  disahkan oleh KKM. Ephyra juga mempunyai sijil GMP (Good Manufactured Product) dan  dianugerahkan Anugerah Super Health Brand 2015-2017 atas kredibiliti, kualiti produk & kepuasan hati pelanggan. Hebat kan?
Mesti korang nak tau kan apa yang ada dalam Ephyra Collagen Drink ni. Haaa baca bawah ni, semua yang ada dalam Ephyra sememangnya elok untuk tubuh badan kita! Ephyra mengandungi formulasi 9 bahan semulajadi yang kaya dengan anti-oksida iaitu :
  • Kolagen Ikan Laut Dalam
  • Acai Beri
  • Gam Akasia
  • Salmon Ovari Peptida
  • Ekstrak Bunga Marigold
  • Acerolla Ceri
  • Serbuk Tomato
  • Superberi
  • Astaxanthin
Manfaat Ephyra kepada badan :
  • -          Meningkatkan sistem imunisasi badan
  • -          Melancarkan sistem pencernaan dalam badan
  • -          Sebagai agen detoks yang baik bagi mengeluarkan toksik daripada badan
  • -          Menyeimbangkan hormon dalam badan kita
  • -          Meningkatkan kadar metabolisme yang dapat mengawal berat badan ideal
  • -          Menganjalkan kulit untuk jadi lebih halus dan cerah berseri
  • -          Membantu memulihkan wajah yang bermasalah
  • -          Memberikan tenaga yang berpanjangan
  • -          Mengembalikan keremajaan kulit wajah dari kekusaman dan kelesuan 
      Manfaat Ephyra kepada Ibu Mengandung / Menyusu Badan / Dalam Pantang :
  •       Mempercepat penyembuhan luka bersalin dgn pantas
  •           Memberi tenaga agar boleh melakukan rutin harian
  •           Menambahkan susu badan
  •           Mengelakkan masalah sembelit akibat kekurangan serat
  •           Menjadikan kulit cantik, tidak kusam dan berseri
  •           Bayi juga mendapat manfaat melalui penyusuan badan 

CARA PENYEDIAAN MINUMAN KOLAGEN EPHYRA
PERKARA PENTING PERLU TAHU MENGENAI EPHYRA
  •  Ephyra mempunyai PREMIUM PACK untuk penggunaan selama sebulan (30sachet) beserta shaker, dan TRIAL PACK untuk penggunaan selama 10 hari sahaja (Tanpa Shaker)
  •  Dilarang bancuh Ephyra menggunakan air panas kerana khasiatnya akan terbantut
  •  Banyakkan minum air masak selepas minum Ephyra untuk hasil optimum 
  • Kurangkan minum cafien, bagi mereka yang suka minum kopi boleh jarakkan masa pengambilan kopi – 1 jam selepas minum Ephyra
  • Ambil Ephyra ketika perut kosong adalah digalakkan kerana ia meningkatkan kadar penyerapan nutrien dalam badan
  • Tindak balas terhadap badan adalah berbeza-beza mengikut kadar metabolisme seseorang
  •  Minum secara konsisten adalah digalakkan 
Sebelum dan Selepas Aten consume minuman kolagen Ephyra dan Sabun Ephyra
HARGA RRP: RM 197 / kotak

Whatsapp : 019-3999 238 / 03-4141 7889
Dapatkan melalui para pengedar, kedai-kedai jamu dan farmasi terpilih seluruh negara.

1 comment... add one now

Bowie.B Bowie.B 14 November, 2016
Easy and convenient to bring this on-the-go, can stay beautiful anytime anywhere hehe