HiBaby.TV - The New Online Social Entertainment Platform In Malaysia

Hi korang !
Selamat hari khamis. Percayalah lepas korang baca entry ni, korang takkan pernah bosan lagi !

Entry kali ni Aten nak cerita mengenai HiBaby.TV ! Comel betul nama HiBaby. ni. Heheheh. Mesti korang taktau kan HiBaby.TV ni apa? Meh meh scroll down Aten nak cerita apa yang best mengenai HiBaby.TV ni.

Apa itu HiBaby.TV?
HiBaby.TV adalah satu pengalaman interaktif dalam talian di mana pengguna dapat berbual & berinteraksi dengan host HiBaby.TV, bertemu rakan-rakan baru dan dapat beri virtual gifts kepada host HiBaby.TV
Apa yang best di HiBaby.TV ni? Semestinya host di HiBaby.TV semuanya cantik-cantik, handsome-handsome dan sangat ramah. Mesti korang teruja nak tau sape kan? Haaa, meh check kat bawah ni :D
HiBaby.TV adalah platform hiburan sosial dalam talian. Ia adalah asas bagi interaktif, memperkaya, dan pengalaman yang menarik melalui saluran sosial. Ia adalah satu cara baru dan menyeronokkan untuk berinteraksi secara langsung, dengan host HiBaby.TV dan artis kegemaran korang.
HiBaby.TV mempunyai kandungan yang popular dan menarik. Darilah makanan, pelancongan, kebudayaan, sukan, kecergasan serta perniagaan di Malaysia dan isu-isu panas dan semasa.Korang boleh mendapatkan semua berita terkini dan aktiviti pada HiBaby.TVSelain itu, ada banyak pertandingan untuk korang untuk memenangi hadiah-hadiah hebat. Korang boleh membuat kawan-kawan baru, membuat topik, berkongsi minat yang sama, sokongan dan memberi ganjaran kepada satu sama lain untuk tujuan yang baik. Yang lagi cool, boleh sembang dengan host HiBaby.TV. Mesti best ! :D 
Hibaby.TV menggesa personaliti berbakat & cantik di seluruh Malaysia untuk tampil ke hadapan untuk menyertai HiBaby.TV yang pasti akan membuatkan hari-hari korang ceria :D
Takde masa nak tengok di laptop? Teknologi makin maju babe ! HiBaby.TV boleh didapati di Google Play Store untuk  telefon pintar dan komputer riba Android  dan iOS App Store (akan datang), HiBaby.TV adalah platform live video dalam talian yang memaparkan kandungan secara langsung dari beratus-ratus host HiBaby.TV di seluruh Malaysia. Mungkin ada  juga host dari negara-negara lain juga. Korang dapat menikmati lagu-lagu pop terkini, dan juga kegemaran peribadi dipilih oleh host HiBaby.TV, dan host pun boleh join menyanyi sekali ! 
Menarik kan? Haaa, tunggu apa lagi guys! Jom klik HiBaby.TV dan daftar! Nak lagi senang guna Facebook korang je. Senang sangat! Hehehe

PELANCARAN HIBABY.TV @ FUZE CLUB, KUALA LUMPUR
HiBaby.TV ni baru sahaja dilancarkan minggu lepas. Acara dikendalikan oleh juruacara majlis Kay Silva & Nadia Hasnan, telah dihadiri oleh penonton HiBaby.TV, selebriti, ratu cantik dan juga social media influencer. Host HiBaby.TV yang turut hadir ialah Hugo Wong, Sophie, Lyndie, Peggy, Nicole, Stephy, Julianne, Tracy, Evon Lew serta Riri Chao dari Taiwan. Selain itu, Established Asian Reggae and Dancehall star, Sasi The Don dan Miss World Malaysia 2016, Tatiana Kumar pun turut hadir!

Ditubuhkan oleh sekumpulan individu bersemangat dari seluruh Malaysia, Hong Kong, China, Taiwan dan Asia Tenggara, penglihatan HiBaby.TV ini adalah mudah, oleh itu, Hibaby.TV menggesa personaliti berbakat & cantik di seluruh Malaysia untuk tampil ke hadapan untuk menyertai HiBaby.TV
Menarik kan? Haaa, untuk tau lebih lanjut , korang boleh like page dorang di www.facebook.com/myhibabytv . Nak lagi senang, sign up terus di http://hibaby.tv/ . 
"HiBaby TV, enriching ideas without boundaries"

{ 7 comments.. read them below or add one }

Liza Licha Liza Licha 06 October, 2016
menariknya :) salam singgah
Pen My Blog Pen My Blog 07 October, 2016
This looks like it would be great fun dear - it is certainly very intriguing too :)
Ivy Kam Ivy Kam 08 October, 2016
Didn't know that this new platform until I read your post, thanks for the info sharing :)
Baz Tan Baz Tan 09 October, 2016
Nice to know about this platform, gonna add this into my digital media platform database! Thx for sharing
Miera Nadhirah Tan Miera Nadhirah Tan 11 October, 2016
I think this is great... so getting into this also.. thanks for the share
Kylie wenn Kylie wenn 11 October, 2016
This is new to me.. Now I can try the new platform thanks for recommending..
Lee Yann Lee Yann 19 October, 2016
i saw many hot babes ..im wondering what kind of entertainment is this