Review Bluebell Radiance Skincare

Hi korang! 

Tengah buat apa tu? Harap-harap baik saja ye korang. 

Entry kali ni Aten nak cerita mengenai Bluebell Radiance Skincare . Dorang tengah buat contest best tu. Hehehehe. Baik korang baca sampai habis. 

Bluebella Radiance Skincare terdiri daripada 4 produk :
  • Cleanser
  • Daily Defence Moisturiser
  • Night Moisturiser
  • Serum

Dalam Daily Defense Moisturiser terdapat ekstrak coconut oil yang dapat membantu melembapkan kulit kita. Jadi dapat mengelakkan kulit kita dari kering disebabkan oleh cahaya matahari,terdedah dengan aircond seharian kan..bila kulit dah kering sangat tu laa yang membuatkan kulit muke cepat berkedut then nampak kusam & nampak tua dari usia. Night Moisturiser pula membantu merawat jerawat, mengecutkan jerawat,m enyegarkan kulit wajah dan membantu mencerahkan kulit wajah.

Jom tengok video Aten ni. Aten dah siap upload kat Youtube tau. Search je Review Bluebell Radiance Skincare :D

Review Bluebell :
Bluebell Radiance Skincare the best ! Semua Aten cuba semua best ! Yang paling Aten suka dorang punya cleanser dan serum. Cleanser Bluebell wangi giler tau! Bila pakai seronok je rasa. Rasa macam taknak keluar bilik air. Hehehe. Serum tu pulak diperbuat dari kelapa. Haaa, kelapa kan banyak khasiat. So, bila pakai kat muka memang best lah. Kulit Aten yang jenis kering pun dah tak kering! Kalau nak cerita semua memang sampai esok pun tak habis. Dah lah harga murah, takde kandungan kimia yang memudaratkan. Memang tak was-was lah bila nak pakai. Siap Kosmo dan Utusan cover dorang punya skincare kot. Hebatt! Korang kena cuba seriously :)


CONTEST SELFIE BERSAMA PRODUK BLUEBELL


RM1000 UNTUK DIMENANGI!
Jom join contest ni. Caranya mudah saja.

Langkah 1 : Ambil gambar Selfie dengan produk Bluebell @ salah satu produk Bluebell.

Langkah 2 : Hantar ke Whatsapp ke +60193568850 dengan caption yang paling win! "Saya suka produk Bluebell kerana....(tidak lebih dari 20patah perkataan)".
Ataupun 
Post di instagram personal anda & tag ig @bluebellhalal @bluebellhalal @bluebellhalal ( Jangan private acc.instagram anda)

Langkah 3 : Tunggu pengumuman pemenang daripada pihak @bluebellhalal
Pertama RM500 + produk Bluebell.
Kedua RM300 + produk Bluebell.
Ketiga RM150 + produk Bluebell.
Keempat RM50 + produk Bluebell.

PEMENANG AKAN DIUMUMKAN DI IG & FB @bluebellhalal


Bluebell Radiance Skincare sesuai untuk penjagaan kulit wajah seperti :


Jerawat, jeragat, kulit berminyak, blackheads, kulit kusam, buat muka glowing, melembapkan kulit, sunburn, kulit sensitif, melindungi dari sinar UVA & UVB, anti penuaan, menghilangkan tompok hitam, menganjalkan kulit, mengelakkan liang roma tersumbat, mencerahkan kulit,bebas cela.

Harga :


PACK RM85 ( tanpa postage )
SET RM113 ( tanpa postage ) 
Untuk order & sebarang pertanyaan whatsapp 019 356 8850 .

Untuk maklumat lanjut, boleh like fanpage dan follow Instagram Bluebell:
Website : www.bluebell-halal.com

1 comment... add one now

Bluebell Skin Care Bluebell Skin Care 23 May, 2017
Salam Cik, boleh letakkan link URL laman web kami di posting ini sekali?

www.bluebell-halal.com