Movie Review | The Legend Of Tarzan (2016)

Sinopsis The Legend of Tarzan :

Setelah bertahun-tahun Tarzan meninggalkan hutan dan ke London bersama isterinya, Tarzan dipaksa untuk kembali ke Congo untuk bertindak sebagai wakil perdagangan bagi England. Walau bagaimanapun, tidak lama selepas itu, Tarzan menghadapi pertempuran dengan seorang kapten Belgium yang tamak yang mempunyai rancangan jahat untuk memusnahkan rumah lamanya.

Trailer The Legend of Tarzan :

Review Aten :
Cerita Tarzan kot! Gila tak tengok. Hahaha. Last tengok Tarzan masa kecik-kecik dulu. Tu pun versi kartun. Dah lebih 12 tahun kot. Soo, bila Aten tau cerita ni nak keluar tu, terus Aten book tiket pergi tengok. Hehehe. The Legend of Tarzan ni merupakan kesinambungan cerita Tarzan yang kartun tu. Hekhek. Well, bila cerita ni start, mula-mula macam quite boring sebab banyak cakap je. Starting quite slow. Bila Tarzan dah mula masuk ke hutan, haaaa baru sedap tengok. Aksi Tarzan panjat tu memang best. Dah lah hensem pastu badan sado. Sangat WOW. Hahahaha. Overall, Aten bagi 8 out of 10. Grafik cantik audio cantik. Penceritaan a bit confuse tapi boleh je paham. Hehehe. Memang menggamit memori betul bila tengok movie ni :D

0 comment... add one now