7 Sebab Kenapa Korang Kena Beli Izeara Xtravaganza


Ehem ehem!

Pernah dengar Izeara Xtravaganza? Alaaa, produk kurus yang kecoh-kecoh haritu. Yang viral kt facebook yang mengatakan Izeara Xtravaganza bila pakai tidak panas sampai dia buat laporan polis. Fuhhh ! Sekali pakai memang la takde kesan deknon oi. Hahaha

Sejak-sejak kes tu, Aten pun try lah slimming product dari Izeara Xtravaganza. Nak tau jgk betul ke tak panas kan. Heheheh. terkejut sebab besar sangat. 200ml tuuu. Kalau tak kurus jgk taktau lah. Hahahaha.


Haaa, ni haaa 7 sebab kenapa korang kena beli Izeara Xtravaganza :
  •  Memecahkan Iemak dengan pantas
  •  Langsung tidak panas
  •  Tidak melekit & berbau harum
  •  Punyai kelulusan dari pihak kesihatan
  •  Menghilangkan strech mark
  •  Boleh dibawa untuk solat
  • Melawaskan pembuangan air besar 
Dan yang paling penting halal. Gunakan tanpa was-was. Korang jangan susah-susah nak pergi treatment kt luar yang mahal giler tu hokayy? Just guna Izeara Xtravaganza. Mesti puas hati ! 

Review Aten :
Aten baru guna seminggu. Alhamdulillah peha tu ada la terasa kurang sikit lemaknya. Hheheh. Aten pakai Izeara Xtravaganza sebelum pergi jogging. Memang bertambah-tambah cepat lemak disingkirkan. Buat hari-hari In Shaa Allah ada perubahan. Aten pakai kt perut jugak. Yelaaa kalau seminggu 4-5 kali food review, memang ketara lah buncitnya walaupun tak nampak. Hehehe. Alhamdulillah Izeara Xtravaganza melawaskan pembuangan air besar. Bila dah membuang tu, memang kempis habis perut. Walaupun kempis, still Aten pergi jogging untuk kekalkan perut kempis camni. Hehehe. Pakai Izeara Xtravaganza sambil workout, really help. You guys jangan lah pakai je tanpa usaha sekali. Pakai Izeara Xtravaganza sambil workout, minum air banyak dan amalkan pemakanan yang seimbang mesti kurus punya lah ! :D


Untuk maklumat lanjut, korang boleh refer bawah ni okayy :

Contact number : 013-7773617

Jom cantik dan kurus sebelum raya ! :D

2 comments.. read them below or add one

JMR JMR 31 May, 2016
nak raya sebulan lagi..sempat habiskan sebotol tu
safurara safurara 02 June, 2016
dah kurus leh tawen! hehehe