The Jungle Book Movie Screening - Kipling The KAEON Collection


Hi ! Korang dah tengok movie The Jungle Book? Aten baru je tengok semalam. Hehehehe. Kali ni Aten tengok dengan rakan bloggers yang lain dan yang lagi special ialah dengan Kipling . Kalau korang nak tau, Kipling ni merupakan satu jenama handbag yang boleh kira cantik rekaan begnya. Wahhh sangat terharu dapat satu event dengan Kipling. Hehehe.

Kalau korang nak tau, Kipling ada mengeluarkan rekaan terbaru mereka iaitu koleksi KAEON yang sangat cantik. Apa yang menariknya koleksi KAEON ni? Mereka menggunakan bahan-bahan yang sangat unik, kalis air, ringan dan menggunakan smart technology yang membuatkan beg semua ni tahan. Koleksi KAEON juga mudah untuk dibersihkan jika terdapat kotoran. Koleksi KAEON mempunyai 4 rekaan tersendiri mereka iaitu : Ready Now, Lifesaver, Blocky Friend, On A Roll. Jom tengok gambar pulak kt bawah ni ! :D 











Semua colour yang ada sangat menarik kan? Fefeeling muda gitu. Hehehe. Mampu tengok je lah. Student lagi. Tak berapa nak mampu. Mungkin untuk hantaran nanti boleh letak dalam list. Hehehe.


Ohhhh Aten paling suka yang ni. Hehehe.

Koleksi KAEON oleh Kipling boleh didapati di semua butik mereka. Untuk maklumat lanjut, boleh terjah dorang punya facebook di www.facebook.com/KiplingMalaysia . Selamat mencuci mata tengok beg mereka yang cantik sangat ni. Hehehe

P/S : Movie Review The Jungle Book nanti Aten buat kt entry lain. Hehehe

0 comment... add one now