Promosi Photoshoot Murah Sempena Hari Raya - Studio & Outdoor


Hai korangg !

Kepada owner bisnes berdekatan Bangi, Kajang, Cheras, Serdang, Seri Kembangan, jual tudung/baju/produk Hari Raya?
Dah ada gambar atau video untuk promosi dan iklan?
Nak nampak professional seperti standard gambar butik?
Kami boleh bantu anda... Teruskan membaca sebab kami ada sesuatu PERCUMA untuk anda. 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Kami nak bagi PERCUMA kepada 10 oranng yang terawal, video 15 saat Instagram untuk promosi jualan anda sempena Hari Raya tahun 2016!
Kepada yang belum kenal kami lagi, kami adalah photography & video production studio.
Yang telah berpengalaman lebih daripada 5 tahun berlokasi di Cheras Selatan. Oopppsss lupa nak bagitahu, nama kami Creative Visual Studio. Selamat berkenalan, jangan takut kami tak makan orang. Hahaha...
Kami boleh bantu anda;
✔ Photographer yang kacak dan friendly.. hahaha
✔ Gambar dan Video yang cantik
✔ Studio yang besar dan selesa
✔ Harga murah & berpatutan
✔ Studio dan Video lighting yang lengkap
✔ Kami menggunakan camera DSLR full frame
✔ Telah membantu banyak bisnes owner local/company besar seperti Tudung Nora Danish OWLbyND, Tudung Modern Drape, Sunway Suites, dan banyak lagi
Komen di bawah produk jualan Hari Raya anda. Yang bertuah akan kami hubungi. Boleh hubungi/whatsaap kami di 016-666 4034 (Feeq).
Harga promosi RM150 ( Harga biasa RM250 )
Studio Photoshoot only RM150 per hours
- Studio Rental
- Photographer
- ALL Softcopy

- Basic Edited Pictures

Ni beberapa contoh gambar yang diambil oleh Creative Visual Studio. Bukan setakat tudung, jubah je tau. Nak shoot produk skincare ke supplements ke kuih raya ke, boleh sesangat tau. Contact je nombor kt atas tu :D





6 comments.. read them below or add one

Jueliza Jamani Jueliza Jamani 29 April, 2016
Aten kalo bukan utk bisnes boleh tak?? utk family potrait ker
Fatin Bella Fatin Bella 29 April, 2016
boleh kak jue sayang :D
Murni Danish Murni Danish 19 June, 2016
Macam mana nak booking untuk photoshoot raya dan berapa harga
Murni Danish Murni Danish 19 June, 2016
Macam mana nak booking untuk photoshoot raya dan berapa harga
Fatin Bella Fatin Bella 20 June, 2016
Hi, boleh contact 016 666 4034 :)
Fatin Bella Fatin Bella 20 June, 2016
Hi, boleh contact 016 666 4034 :)