Tips Tanggalkan '"Road Tax" Kereta Tanpa Tinggal Kesan Gam Di Cermin


Sape ada masalah ni? Aten rasa semua pun ada masalah gini bila bukak roadtax kereta. Aten tak bukak tapi pasang je latest roadtax kt tempat lain. Hahaha nanti buruk kereta kalau gam tu tak tertanggal.

Haritu ada orang share macam mana nak tanggalkan road tax tanpa tinggalkan kesan. Macam mana? Baca bawah ni !

  1. Rendam kain dengan air panas
  2. Letakkan kain tadi diluar cermin kereta, betul-betul "Road Tax" yang hendak ditanggalkan.
  3. Biarkan 5-10 minit sehingga gam berkenaan cair.
  4. Selepas 5-10 minit. tanggalkan "Road Tax" berkenaan perlahan-lahan.
Selamat mencuba ! Untuk gambaran yang lagi clear pergi kt SINI :D


0 comment... add one now