Selamat dah Aten jadi tunang orang. Hehehe | #CeritaFF


16 Januari 2016 ( 16.01.16 )

Alhamdulillah pada tarikh atas tu Aten telah menjadi tunang kepada salah seorang rakan blogger kita semua iaitu Feeq . Hehehe

Tunang dah? Sumpah tak percaya. Hahahah. Lagi-lagi dengan budak Feeq tu. Asal jumpa je gaduh. Memula kenal je dah annoying dengan dia ni. Hahahaha. Kbaiiii.



Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Terima kasih kepada sesiapa yang terlibat, yang sponsor hantaran, goodies bag, bunga telur, hand bouquet kitorang PISB Wedding yang merupakan kenalan Feeq, catering, family Aten, family Feeq, jiran-jiran dan seorang rakan blogger Aten, Kak Ruby. Sayang semua orang ! :*



Ohh, Aten dan Feeq ada official hashtag tau kt instagram #CeritaFF . Kitorang pun ada blog kitorang sendiri iaitu ceritaff.com . Jemput stalk gais ! Hehehe.

5 comments.. read them below or add one

Fieyqa Adelova Fieyqa Adelova 30 January, 2016
cantiknyaaaaaaaaaaaaa <3 tahniah! :)
✿ Ina Ainaa ✿ ✿ Ina Ainaa ✿ 31 January, 2016
Alhamdulillahh.. Tahniahh Aten dengan Feeq
Mohd Shahril Fawzy Mohd Shahril Fawzy 31 January, 2016
Alhamdulillah! Tahniah Aten :)