Movie Review | Alvin and The Chipmunks : The Road Chip ( 2015 )



Sinopsis Alvin and The Chipmunks : The Road Chip

Mengisahkan perjalanan Alvin, Simon and Theodore ke Miami untuk menghalang Dave melamar kekasih hatinya dan mereka tidak mahu ada seorang abang tiri yang suka membuli mereka. Mereka mempunyai 3 hari untuk sampai ke Miami dan pelbagai cabaran yang mereka hadapi.


Trailer Alvin and The Chipmunks : The Road Chip


Review Aten :

Aten bagi 8.5 bintang ! Hehehehe. Well, cerita Alvin and The Chipmunks tak pernah kecewakan Aten. Dah lah comel, pandai menyanyi pulak tu. Alahaiii seronoknya kalau ada dorang walaupun kadang-kadang Alvin tu Aten rasa macam nak sekeh je dia. Tapi Alvin la penyeri cerita ni. Ada je idea nakal dia. Hahahhaa. Ada satu part Theodore kena langgar kereta sumpah comel. Hahahaha. Gelak sakan Aten dalam wayang tu. Hahahaha. Nak releasekan tension, korang wajib tengok cerita ni. Hehehehe. Jalan cerita yang simple, tempat cantik, lagu best. Memang hilang lah stress belajar. Heee. Rasa macam nak tengok lagi je. Sape belum tengok lagi? Jom jom nak ikut tengok lagi sekali ! :D

2 comments.. read them below or add one

Ummi Hanie Ummi Hanie 29 December, 2015
hope dapat bawa anak2 akk layan movie ni... hihi

weolz mmg peminat alvin n the geng :)

sgt chomelll