Kesilapan besar Steve Harvey ketika mengumumkan Juara Miss Universe 2015




Wajib tengok video ni !

Fuhhhh!

Dunia harini dikejutkan dengan kesilapan besar yang dilakukan oleh pengacara Steve Harvey ketika mengumumkan Juara Miss Universe 2015 kepada peserta dari Columbia yang sepatutnya menjadi kepunyaan peserta dari Filipina.



Steve Harvey mengaku sendiri bahawa dia telah tersalah membaca kad yang dipegangnya. Steve Harvey sangat terkilan dengan kesalahan besar yang dia lakukan.

 Mahkota yang telah dipakai oleh Ariadna Gutierrez Arevalo , peserta dari Columbia terpaksa dibuka dan disarungkan kepada Pia Alonzo Wurtzbach , peserta dari Filipina.

Steve harvey telah pun membuat permohonan maaf secara terbuka di twitter. 




Memang salah apa yang dibuat oleh dia tapi dia bukan sengaja nak baca salah. Mungkin beliau excited sebab berada di tengah-tengah wanita-wanita anggun. Peserta Miss Universe 2015 okayy. Tak perlu kot nak kecam dia ke apa. Dia dah mintak maaf pun pada semua orang. Well, people make mistakes after all. So, chill okayy.

0 comment... add one now