Eh ! Dah bulan Disember lah !


Fuhhhhh! Pejam celik pejam celik dah bulan 12 dah ! Time flies bebeh. Rasa macam baru je sambut tahun baru. Ni nak masuk dah tahun baru lagi. Hewhew

So, azam korang tahun ni dah tercapai belum? Aten punya. Hehehehe. Ada lah jugak yang tercapai satu. Elok lah kan daripada takde kan. Hekhek.

Bulan 12 jugak bermaksud final exam is around the corner. Fuhhh ! Lagi 2 minggu kelas lepastu study week lepastu exam ! Seriousss dah terasa debar nak jawab exam walaupun 3 paper je. Kuikui. Rasa macam sem ni tak belajar sangat dengan kelas hari sabtu nye. Hahahah. Matilanakkk! Kena struggle ni masa study week. Hahaha.

Lepas habis exam pun debar jugak ni. Debar apa? Rahsia~ nanti Aten cerita. Hehehe.

3 comments.. read them below or add one

Puan Wawa Puan Wawa 04 December, 2015
Ehem2, debar ape tu? Hehe
sabree hussin sabree hussin 14 December, 2015
Eh ni dah bulan terakhir untuk tahun 2015 ni la rupanya
Nory Zoulkefle Nory Zoulkefle 15 December, 2015
haah kan..tetiba je dah masuk bulan December...heheheheheheh