Blog Fatin Bella berwajah baru !




Tedaaaaaaa! 

Boring kan kalau asek guna template yang sama je kt blog ni. Kadang-kadang kena jugak tukar selera. Hehehehe. Ehh, tapi bf ke suami ke jangan tukar-tukar pulak. Hekhek. 

Feeq punya idea la suruh tukar template blog Aten jadikan simple yet look professional dan dia volunteer nak tolong editkan apa semua. Hehehe. Aten lagi la dengan hati terbuka nak suruh dia tukarkan blog Aten. Heeee

Dannnnn ni lah hasilnya. Putih pink Aten pilih. Macam biasa lah perempuan dan pink tak dapat dipisahkan. Hhahahaha. Template apa tah Feeq guna. Tak ingat dah. Seriously Aten suka blog Aten yang baru ni. Simple je tapi nampak cantik dengan segala susun atur dalam blog ni. Hehehe.

Thanks Feeq tolong tukarkan blog Aten jadi cantik. Muah ciked ! :*

2 comments.. read them below or add one

Siti Yang Menaip Siti Yang Menaip 04 December, 2015
cantik cantik.. CT kena upah orang edit blog ceq tak reti eheh..
Puan Wawa Puan Wawa 04 December, 2015
Wahh, cantik.. Aten, tlg blog wawa plak..hihi