Bisnes Kad Baru Fatin Bella



Susahkan kalau blogger pergi event takde business card? Bukan takde tapi habis. Hukhuk. Sedihnya. Kalau pergi event yang ada cabutan bertuah guna business card Aten mesti terlepas punya T.T

Feeq volunteer nak buatkan business card Aten. Dia janji lama dah. Ni kad Aten dah habis Aten suruh dia buatkan. Aten nak simple2 punya je. Hehehehe

Haritu pergi studio dia CVS Production kt Cheras untuk shoot gambar untuk letak kt kad. Dan ni lah hasilnya. Lebih kurang macam kad dia je. Hahahaha


Aten print kad ni 10 kotak tau sebab murah ! Korang kalau bukak instagram search MYPRINTINGMURAH. 10 kotak yang ada 1000 kad hanya RM70. Murah giler hokayyy. Terus order 10 kotak nanti takde merungut kad dah habis. Hahahah.

Korang dah ada bisnes kad? Jom tukar-tukar dengan Aten punya :D hehehe

3 comments.. read them below or add one

Mardiah Diana Mardiah Diana 08 December, 2015
Salam singgah petang dik Fatin....comelnya bisnes kad baru adik....nak 1 boleh....hihi
JMR JMR 10 December, 2015
kad dah nak habis ni, boleh tempah kt myprintingmurah nnt
Noriza Rahman Momma Vogue Noriza Rahman Momma Vogue 13 December, 2015
Cantik dan sangat murah...boleh try tempah juga la