Skrin Iphone 6 Retak !



Dikala Aten tengok Iphone Aten yang retak, rasa macam nak nyanyi je lagu Patah Seribu dari Shila Amzah. Skrin iphone yang retak hokayy. Bukan screen protector. Dayyum ! 

Muka time ni memang pasrah giler okayy. Nak tukar skrin? Melayang wehh paling kurang 600. Hmmmmmmmmm. Mana nak cekau? Ce habaq kt cheq. Hukhuk.

Sekarang ni tgk phone pun dan tak lalu. Retaknya iphone seretak hati yang menengoknya. Kuikui. 

Tapi nak buat cemana, benda dah jadi. Pakai je laaaa iphone ni sampai ada orang yang nak sponsor phone baru. Hekhek *dalam mimpi je lah Aten oii*

Mungkin dengan retaknya iphone, Aten boleh focus lebih dalam pelajaran. Yelaaaa. Tahun terakhir kan. Heeeeee.

Note to self = BERTABAHLAH !!!!

0 comment... add one now