Movie Review | Girlfriend Kontrak ( 2015 )




Sinopsis Girlfriend Kontrak :

Girlfriend Kontrak mengisahkan tentang seorang gadis kampung bernama Alisa lakonan Risteena Munim. Dia mempunyai misi untuk menyelamatkan kelip-kelip kesayangannya daripada dimusnahkan oleh sebuah projek pembangunan. Projek tersebut dimiliki oleh seorang jutawan bernama Umar, lakonan Keith Foo. Umar ini jenis lelaki buaya darat. Hendak dijadikan cerita, berlakunya satu konflik di mana Alisa terpaksa menjadi teman wanita kontrak kepada Umar dan dia menerima bayaran upah RM3,000 seminggu.

Trailer Girlfriend Kontrak :

Review Aten :
Iloikeeeeee cerita ni ! Sweet habis. Aten bagi 8 bintang dari 10 bintang. Not bad untuk mereka yang nak hilangkan tensi di wayang. Jalan cerita yang simple dan berlatarbelakangkan muzik yang best. Lagu tema cerita ni dah jadi lagu feveret Aten. Memang deep. Hewhew. Sape reti download kt internet? Aten nak nak. Tengok banyak kali pun tak bosan. Hehehe.

0 comment... add one now