Makanan Thai Sedap di Lobbee Thai, Empire Damansara

Hi gaiss,
Time-time gini memang sesuai kannn cerita pasal food. Hehehe.
Haritu Aten, Kak Ruby dan Madi pergi makan tengahari di Lobbee Thai yang berlokasi di Empire Damansara. Taktau kt mana? Haaa, korang waze je. Mesti sampai. Macam Aten jugak. Hehehe.
Restoran Lobbee Thai ni merupakan restoran yang berkonsepkan dah bermenukan Thai. Yumeyhhh ! Dalam fikiran Aten " Yeayyy dapat makan tomyam " . Hihihi. Almaklumlah Aten ni gila sikit dengan tomyam. Hehehehe. Tempat dia walaupun kecil tapi nampak sangat nice dengan perhiasan yang simple. 
Menu apa yang ada kt Lobbee Thai? Jom check bawah ni. Mohon semua tabahkan diri bila tengok gambar bawah2 ni tau. Hehehe
STARTERS
Fried Potato with Thai Salad Dressing.
RM 11
( You guys patut try yang ni. Kentang dorang buat sendiri tau and kuah Som Tam. Memang lain dari yang lain ! )
Chicken Skewer
RM 9
Thai Squid Cake 
RM 12
Thai Crab Cake 
RM13
SINGLE PLATES 
Seafood Tomyum Fried Rice 
RM17
Crispy Wanton Pad Thai
RM16
COMBO TOMYUM NOODLES
Lobbee Combo
 ( Lobster , King Crab Legs, Salmon, Squid , Mussels adn Soft Boil Egg )
3 - 4 pax
RM98
DRINKS
Red Lemon Soda
RM8
Iced Butterfly Pea Lime Juice
RM 8 
Lobbee Iced Tea 
RM 9
Ice Butterfly Pea Milk
RM 9
Iced Thai Tea with Grass Jelly
RM8
Antara servis yang disediakan di Lobbee Thai :

- menerima tempahan seperti acara peribadi di Lobbee Thai. Contohnya, baby shower, majlis hari jadi, makan malam syarikat dan lain-lain.

- Catering, kebanyakan item dalam menu kami boleh didapati untuk katering dan jika ada apa-apa permintaan untuk barangan bukan di dalam menu, Lobbee Thai terbuka untuk perbincangan.

- Perkhidmatan kotak makan tengah hari dengan harga serendah 10 kotak, menu akan disediakan atas permintaan. Buah-buahan akan dimasukkan ke dalam setiap kotak makan tengah hari. Sebagai contoh, Chicken Green Curry dengan Nasi dan tembikai.

- Pengedaran, item dalam menu permulaan, Lobbee Thai mengedarkan versi mentah kepada pelanggan kami dan juga contohnya Thai Crab Cake dan lain-lain.
Untuk maklumat lanjut boleh like facebook page Lobbee Thai ni :
 http://www.facebook.com/lobbeethai
Contact number :
016-5277987 - Aiden (Call/Whatsapp)
018-2967484 - Adrian (Call/Whatsapp)
03-76294869 - Lobbee - Thai Connection Restaurant

Jejomsssss gais ternak lemak kt sini ! :D

3 comments.. read them below or add one

Liyliz Yusof Liyliz Yusof 07 October, 2015
Harga pun okay. Tp jarang pergi area sana
Mahamahu Mahamahu 07 October, 2015
Sedapnya makan tak ajak pun hehehehe.. Bila nak belanja Maha ni..
Raihanah Ahmad Raihanah Ahmad 08 October, 2015
harga takla mahal sangat ni, boleh cuba