Wifi Oh Wifi !



Hmmmmmmm.

Aten nak tanya korang sesuatu niii. 

Yelaaaa, memandangkan sekarang ni dunia semakin meningkat kos ni membuatkan Aten tak mampu nak membelanjakan banyak duit untuk membayar internet di telefon pintar. Entry ni terhasil sebab Aten sangat memerlukan pertolongan dari korang. Harap-harap salah satu daripada korang boleh kurangkan masalah Aten yang satu ni. Hewhew.

Aten nak tanya kt korang. Wifi apa yang sesuai utk Aten sebagai seorang pelajar ni. Kalau boleh yang unlimited dan boleh dibawa ke mana-mana dannnn yang paling penting harga berpatutan untuk Aten yang tiada gaji tetap dan masih belajar mengenali dunia. Haaa gituuuew. 

So, ada sesapa nak suggest tak wifi yang macam Aten nak tu. Kalau ada, boleh lah komen kt bawah ni, takpun boleh la PM Aten kt facebook. Aten sangat alu-alukan komen korang. Lagi cepat lagi bagus. Hewhew.

{ 7 comments.. read them below or add one }

Fendi Rocka Fendi Rocka 04 September, 2015
umobile katanya murah,tpi sesetengah tmpt coverage tak elok
iryanty ahamad iryanty ahamad 05 September, 2015
Celcom...mudah dibawa kemana2
Hanafi Abdullah Hanafi Abdullah 06 September, 2015
Pakai broadband maxis macam saya guna
...bajet rm48 sebulan untuk data 2 GB
ana ana 06 September, 2015
celcom..magic sim..haha

http://lianasulaiman96.blogspot.my/2015/08/magic-sim-pelan-internet-paling-terbaik.html
Siti Nur Farhana Abdul Aziz Siti Nur Farhana Abdul Aziz 07 September, 2015
Tak pasti plak saya mengenai wifi ni. Cuma saya gunakan yes 4g. Rm59 utk 2G peak hour dan 3.5G jam 2-6pagi.
kamil salleh kamil salleh 08 September, 2015
Bagi abg kamil, mana-mana mobile internet sama saja. Biasanya Celcom dan Maxis yg paling laju. Dua syarikat telekomunikasi terbesar di Malaysia.