Purse hilang !


Mood Aten sekarang gituuu. Hahahahaha. Menyorok dari orang berkenaan gara-gara purse kesayangan Aten hilang. Wuuuuu sedih gilerrr. Yelaaaa semua dokumen penting Aten dah hilang. Hmmmmmm. First timeeee pergi Kelantan dan first time jugak hilang purse. Bila dapat tau purse hilang kt tempat orang, taktau nak respon apa. Rasa mcm kosong jee taktau nak mengadu kt sape. Pergi balik tempat yang pernah pergi then carik still tak jumpa. Last-last buat report je. Hmmm tak memasal masuk lagi balai polis. Takpelahh benda dah jadi kan. Hewhew. Dah jadi banyak keje nak kena g buat IC baru, lesen baru, kad bank baru, kad pelajar baru. Semua lah baru. Sedih duit hilang. Nak dekat seratus lebih hilang. Sebagai student sangatlah terasa kehilangan T.T 

2 comments.. read them below or add one

Fendi Rocka Fendi Rocka 02 September, 2015
sebagai pekerja pun leceh gila kalau hilang, jadi hal pulak nak kena amik cuti utk selesaikan segala bagai
Sue Izza Sue Izza 02 September, 2015
sabar lah ye ujian tu...