Movie Review | The Man From U.N.C.L.E ( 2015 )


Sinopsis The Man from U.N.C.L.E :

Pada kemuncak Perang Dingin, sebuah organisasi jenayah misteri merancang untuk menggunakan senjata nuklear dan teknologi untuk mengganggu keseimbangan rapuh kuasa di antara Amerika Syarikat dan Kesatuan Soviet. Agen CIA Napoleon Solo (Henry Cavill) dan agen KGB Illya Kuryakin (Armie Hammer) terpaksa mengetepikan permusuhan mereka dan bekerjasama untuk menghentikan orang yang melakukan kejahatan di jejak mereka. Pasangan itu hanya memimpin adalah anak kepada seorang ahli sains Jerman hilang, yang mereka perlu mencari tidak lama lagi untuk mengelakkan malapetaka global

Trailer :



Review Aten :

Okayy, yang ni penting! Kalau korang mengantuk JANGAN tengok cerita ni okayy. JANGAN. First time Aten tengok, Aten tidur hokayy. Aten repeat. Aten tidur. Hahahaha. Jalan cerita bagi Aten quite slow. Tu yg sampai boleh tertidur. Lepas tu tengok cerita ni untuk kali kedua baru tak tidur, sebab tengok waktu siang. Hahahaha. Kalau fokus tengok betul-betul quite nice la cerita dia. Gaya orang dalam ni semua mcm old skool punya gaya. Heee. Tapi yang paling hero dia hensem. Hahhaa. Aten bagi 8 bintang dari 10 bintang. Tau tak maksud U.N.C.L.E tu apa? the United Network Command for Law Enforcement. Kbaiiii jumpa next entry. Muah ciked :*

2 comments.. read them below or add one

Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 02 September, 2015
Wah kalau dah Aten yang bagi 8 bintang tu..mesti sedap citer ni kan hehehe..Ok nanti boleh la tengok ..
Miera Nadhirah Tan Miera Nadhirah Tan 15 September, 2015
Kata best... kasi 8 bintang... tapi Faten asyik tertidur... macam mana ni... akak baru nak tengok tapi tak kesempatan pun.....