Movie Review | Hitman : Agent 47 ( 2015 )




Director:

 

Writers:

  (screenplay), (screenplay),


Sinopsis Hitman : Agent 47 :

Mengisahkan tentang satu kumpulan jahat dan Agent 47 yang sedang memburu dan mencari seorang perempuan yang bernama Katia kerana mampu mencari ayahnya untuk meminta rahsia daripada ayahnya untuk menghasilkan Ejen yang sukar ditumpas. 

Trailer Hitman : Agent 47 :


Review Aten :

Aten bagi 10 bintang ! Yesssss memang best gilerrr. Aten baru tengok tadi ni terus update nak bagitau korang yang cerita ni memang best gilerr. Rugi sape yang tak tengok lagi tau. Serious talk gituu. Hehehe. Oh ya, cerita ni 18 tahun ke atas tau sebab aksi tembak-tembak dia ganas sangat. Tembak kt kepala terus takde pikir-pikir. Hahahaha. Bahaya kalau bagi budak-budak tengok. Kuikui. Jalan cerita yang simple, aksi-aksi yang dipaparkan pun memang thorbaek. Jangan cakap lah segala jenis senjata yang dorang guna memang semua canggih dan yang paling Aten suka ialahh kereta yang dorang guna. Audi wehh. Fuhh. Audi merah memang nampak gagah giler. Hehehehe. Sape yang tak tengok lagi, wajib tengok cerita ni tau. Aten rasa mesti ada yang kedua punya sebab ada sorang orang jahat tu tak mati lagi. Ehhh terbagitau pulak. Hahahaha.  Jom gaiss tengok lagi sekali. Heeeee

6 comments.. read them below or add one

serinian serinian 05 September, 2015
pergh kalo 10 bintang tu mesti menarik....
Wawa Ashihara Wawa Ashihara 06 September, 2015
bestttt nih..hehe..xnyesal kalau tgok..hihi

jmpot baca entry ni de nme ateen :)

http://www.wawaashiharaa.com/2015/09/kad-raya-blogger-review-kad-raya-2015.html
Hanafi Abdullah Hanafi Abdullah 06 September, 2015
Kaki wayang memang seronok la..
sabree hussin sabree hussin 06 September, 2015
sampai 10 bintang bagi ye
Noriza Abdul Rahman Noriza Abdul Rahman 07 September, 2015
Kena pergi la tengok kalau sampai 10 bintang
Hero Borneo Hero Borneo 08 September, 2015
ada masa boleh pergi untuk menonton movie ini..