Food review | Waffle World



Pernah dengar tak Waffle World?

Haritu Aten g event di One Utama, event contact lens dari Bausch and Lomb. Haaaa tau tak Bausch and Lomb ni mende? Takpe2 , nanti Aten cerita dalam entry yang lain pasal contact lens tu tau. 

Ni Aten nak cerita pasal benda yang sedap ni. Sedap yang cemana? Haaaa, sedap yang camniiii, bila kenyang pun korang rasa mesti nak habiskann walaupun dah kenyang. Haaa gituuew. Mcm Aten lahh. Heeeee

Pilihan Aten haritu ialah Chocolate Waffle. Almaklumlahh, Aten memang minat giler dengan chocolate. Hehehe. RM10 sahaja dan korang boleh dapat waffle yang mcm dalam gambar tu. Haaa, dalam waffle tu ada chocolate jugak tau. Hehehe. Atas aiskrim tu ada pulak krim yang sgt fluffy. Hehehehe. 

Actually banyak lagi pilihan makanan yang lain. Korang kalau nak makan aiskrim je punn boleh. Ada yang 1 scoop , ada yang 2 scoop je, senang cerita semua jenis waffle la ada. Hehehhe. Sesuai sangat untuk waffle lover mcm Aten. 

 
Jemput makan semuaaaaa :D


5 comments.. read them below or add one

Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 26 August, 2015
Wah bestnyerrr ..Aten bak sini cikit
Yan Ty Yan Ty 27 August, 2015
huhuhu...hancur diet klu cmni..
Ummi seri Ummi seri 29 August, 2015
Nmpk sedap, tp bnyk2 gitu muak x ye?
Nik Khazami Nik aziz Nik Khazami Nik aziz 29 August, 2015
lepas ni kalau nak makan waffle boleh la pegi waffle world