Movie Review | Terminator Genisys ( 2015 )


Sinopsis Terminator Genisys :

Mengisahkan tentang John Connor telah menghantar Kyle reese pada masa lalu melalui mesin masa untuk melindungi Sarah Connor iaitu ibunya. Namun apa yang dirancang tidak seperti yang disangka. Pelbagai dugaan dan watak jahat yang mereka perlu lalui untuk menyelamatkan dunia dari SkyNet.

Trailer Terminator Genisys :


Review Aten :

Thorbaekkk ! Aten memang suka gilakkk dengan cerita Terminator ni. Daya imaginasi orang yang reka cerita ni sangat tinggi sampai terhasilnya cerita ni. Yelaaaa, Aten memang la takkan fikir manusia kalau kena tembak pun boleh cantum balik dengan besi-besi. Hahahahaha. Aten pikir apa? pikir nak review movie je. Hahhahaha. Btw, cerita ni wajib korang tgk lah. Aten bagi 9 bintang dari 10 bintang. Grafk yang dorg buat ni pun memang gempak giler. Rasa macam nak tgk lagi je. Hahahah. Mula-mula tu quite slow la cerita dia. Tapi bila bab lawan memang awesome :D hehehe

0 comment... add one now