Movie Review | Mission : Impossible Rogue Nation


Sinopsis Mission Impossible :

Mengisahkan tentang Ethan dah kumpulannya berusaha untuk menghapuskan satu kuasa jahat yang sangat berteknologi tinggi yang dipanggil SYNDICATE. SYNDICATE mempunyai niat yang tidak baik untuk menghapuskan IMF ( Impossbile Force ) yang sedang Ethan dan kumpulannya bekerja.




Trailer :


Review Aten :

Filem aksi yang quite tradisional sebab masih mengekalkan aksi berlawan tanpa menggunakan banyak senjata yang berteknologi tinggi. Mula-mula cerita jeee dah buat Aten berdebar! Fuhhh tak senang duduk Aten dalam wayang. Kuikui. Bila tengok cerita ni teringin pulak nak belajar pertahanan diri. Macam best je dapat pukul2 orang ni. Hahahaha.  Hero hensem! tu yg penting. Hahahaha. Aten bagi 9 bintang dari 10 bintang. Hehehehe. Nanti nak tgk balik Mission Impossible yang sebelum2 ni. Weee. Korang g tgk cerita ni tau ! Background music pun best. Iloikeeee :D


2 comments.. read them below or add one

A Girl Like You A Girl Like You 04 August, 2015
best tak this movie?i havent watch it and still thinking nak tgk ke x :p
kamil salleh kamil salleh 19 August, 2015
MIssion Impossible memang yang saya gemari... aksi mereka memang memukau..,.