Movie Review | Minions ( 2015 )


Sinopsis Minions :

Mengisahkan tentang minions yang bernama  Stuart, Kevin dan Bob yang telah pergi ke bandar untuk mencari bos untuk mereka berkhidmat. Biasanya, bila Minions dah ada bos, mereka akan tanpa sengaja mematikan bos mereka dan mereka akan terus mencari bos yang baru sehingga mereka berjumpa dan bekerja dengan Scarlet Overkill yang mempuanyai niat jahat untuk merampas takhta dari Permaisuri Negara tersebut.

Trailer Minions :


Review Aten :

Walaupun cerita ni dah lama tapi nak review jugak. Heeee. Sooooooooooo effing cute Minions Bob ! Hahahaha suka giler tgk telatah selamba minions ni. Gelak je sepanjang dalam wayang tu. Adoii. Kreatif betul orang yang create cerita Minions ni. Hewhew. Cerita dia sangat light. Sape tengah stress tu, meh tengok cerita ni. Confirm hilang stress korang. Wee~ tazzabar nak download kt Torrent. Dapat tengok banyak kali. Aten bagi 8.5 bintang dari 10 bintang. 

2 comments.. read them below or add one

SalinaJohari SalinaJohari 03 July, 2015
Aten dah tgk..bestnyer...
SalinaJohari SalinaJohari 03 July, 2015
Aten dah tgk..bestnyer...