Movie Review | Ant-Man ( 2015 )


Sinopsis Ant-Man :

Mengisahkan tentang seorang lelaki yang diberi kepercayaan untuk menggunakan satu suit yang berteknologi tinggi dan mempunyai keupayaan untuk mengecil yang dicipta oleh Hank Pym untuk menghalang kuasa jahat dari menguasai dunia. 

Trailer Ant-Man :


Review Aten :

Bestttt! Aten tgk 2 kali cerita ni. Hahahahahaha. Cerita Marvel sememangnya superb. Tak pernah lah terfikir nak buat satu suit yang boleh mengecil dan boleh selamatkan dunia. Hahahaha. 2 jam yang sangat kelakar jugak. Hahahah penat gelak. Grafik jangan cakap laaaa, memang best gilerrr. Ada jugak informasi mengenai sains yang kita taktau. So, at least bila tengok movie ni, ada lah sikit ilmu untuk kita. Hehehehe. Aten bagi 9 bintang utk cerita ni. Yeayyy

2 comments.. read them below or add one

M.Syamsid Dhuha M.Syamsid Dhuha 29 July, 2015
Haha yeah !! True .. I give it 9 / 10 too. Seriously it's different than the other superhero movie too , ( Unique kind of movie kan ? ) setuju tak . Haha . Btw part that i was really like when his friends that mexican guy!! Haha lagi lagi yang last part tu . Damn it sangat kelakar !! . Btw I think this antman will go to the Avengers team .. I guezz xD Muehehe ( Spoiler pd yang belom tengok ) haha
Fatin Bella Fatin Bella 30 July, 2015
yeppp. for sure antman will go to the Avengers. hahahaha