Movie Review | San Andreas ( 2015 )


Sinopsis San Andreas :

Mengisahkan tentang seorang bapa yang bekerja sebagai bomba dan penyelamat telah merentas sebuah negeri yang telah dilanda gempa bumi yang sangat teruk dan berterusan demi menyelamatkan isteri dan anaknya dari runtuhan-runtuhan bangunan yang jatuh akibat gempa bumi yang terjadi.

Trailer San Andreas ( 2015 ) :


Review Aten :

Satu word yang Aten boleh describe cerita ni, mendebarkan ! Gila wehhhh. Tak senang duduk Aten dalam wayang tu. Lepas satu, satu bangunan yang jatuh. Bukan bangunan yang rendah-rendah eh, tapi bangunan pencakar langit. Cerita ni lagi logik la dari cerita 2012 yang pernah ditayangkan dulu. Heee. Aten nak bagi 9.5 bintang. Yeayyy suka suka! Cerita ni mengajar kita untuk pantas berfikir menukar plau kalau plan yang kitamula-mula buat tidak dapat diteruskan lagi.Belajar berenang pun penting untuk keselamatan diri sendiri. Hukhuk. Ni yang kena belajar berenang ni. Sape nak ajarkan Aten? Hihi. Sape yang tak tgk lagi movie ni? Pergi tgk wehhhh. Rugi kalau tak tgk ! Jangan risau. Cerita ni lagi logik lagi best dari cerita 2012. Hee

1 comment... add one now

mas saari mas saari 03 June, 2015
belum berkesempatan nak tengok..
tapi memang wajib tengok sebab husband bomba.. hahahaaa