Movie Review | Insidious : Chapter 3


Sinopsis Insidious : Chapter 3

Mengisahkan tentang anak gadis keluarga Lambert yang telah diganggu oleh entiti dari dunia lain. Mereka telah memanggil Elise yang merupakan seorang pakar psikik yang berbakat berkomunikasi dengan alam lain untuk menyelamatkan anak gadis Lambert walaupun pada mulanya dia berat hati untuk melakukan kerja lama beliau.


Trailer Insidious : Chapter 3 :



Review Aten :

Fuhhhh ! Kus semangat tengok cerita ni wehh ! Scene terkejut banyak gilerrr hokayyy. Sape yang ada sakit jantung jangan tengok la wehh. Aten ni kalau tak teman orang, memang takkan tengok la. Tunggu download kt Torrent. Hahahaha. Jalan cerita yang lebih kurang je macam yang sebelum-sebelum ni. Siap boleh predict kt mana hantu dia bila nak keluar. Tapi boleh predict pun still terkejut jugak. Hahahahahah. Naseb kau lah Aten. Kesian giler kt heroin cerita ni. Dah lah accident kaki takleh gerak, pastu ada hantu dalam bilik. Fuhhh kalau Aten trauma teruk dah. Hukhuk. Mintak-mintak dijauhkan ye semua ni. Heeeee :')

1 comment... add one now

adarain adarain 10 June, 2015
mlm nanti nak pergi tengok even orang cakap ni biasa2x je. hehe