Movie Review | Mad Max : Fury Road ( 2015 )


Sinopsis :

Mengisahkan tentang kemanusiaan yang telah hilang dari bumi. Manusia saling berbunuhan untuk terus hidup di atas bumi. Max dan Furiosa membantu satu sama lain untuk membanteras kekejaman Immortan Joe yang menjadikan manusia sebagai harta dia.

Trailer :


Review Aten :

Honestly masa cerita ni baru keluar memang Aten tak berminat nak tgk cerita ni. Tengok poster cerita ni mcm tak best je. Tapi memandangkan K nak g tgk, Aten pun teman lah dia. Katanya best. Ramai pun cakap best. Dalam wayang baru Aten gigih tgk trailer dia. Not bad. First impression Aten bila cerita ni memula ditayangkan, Aten cakap " Amende cerita ganas-ganas niii " tapi bila dah lama bila Furiosa tak ikut arahan Immortan Joe tu yang jadi lagi best anddd sebenarnya memang best gilerrr cerita ni. Dalam ganas-ganas tu ada jugak sifat tolong menolong yang diterapkan dalam cerita ni. Yang paling best, hero dia hensem. Hahahahaha. Aten nak bagi 9.5 bintang dari 10 bintang. Yeahhh ! Jom g tgk lagi :D hehehe

3 comments.. read them below or add one

✿ Ina Ainaa ✿ ✿ Ina Ainaa ✿ 19 May, 2015
Ni rasa nak pergi tengok ni, suka tengok cerita ganas ganas ni... tapi lepas final exam nanti..
muhammad zarin muhammad zarin 19 May, 2015
nie yang kena tengok nie...
Fendi Rocka Fendi Rocka 20 May, 2015
9.5? byk gila bintang