First time makan bebek !


Unbelieveable !

Semalam Aten g makan di food republic di Pavillion. Dorang ada sediakan bebek penyet. 

Taktau la apa yang merasuk Aten semalam, Aten tetiba teringin merasa bebek. Bebek a.k.a itik ! Sebenarnya Aten ni tak pernah merasa makan itik walaupun orang suruh tapi semalam Aten volunteer makan itik ! Rasa macam tak percaya dengan diri sendiri. Hahahaha

Untuk budak yang baru nak mula nak makan bebek, okay lah rasa dia. Memang lain lah dari ayam. Hahahaha. Kira tekak Aten ni boleh terima lah itik ni sebenarnya. Hehehehe. Cuma Aten je takut mencuba. Kuikui.

Mungkin lepas ni Aten akan cuba semua food yang Aten tak pernah makan lagi. Heeee. Macam teruja bila dapat makan itik semalam. Hahaha

Dah nak ramadhan ni, mesti banyak food review yang akan ada. Tazzabar nak cuba semua makanan ! :D

3 comments.. read them below or add one

Kak Wawa Kak Wawa 15 May, 2015
Bagusnya fatin blh makan itik..😊

Camne rasa die? Wawa tk pernah cuba..
Diana Rashid Diana Rashid 18 May, 2015
itik kalau buat satey pun sedap tau..
Mimin Adam Mimin Adam 19 May, 2015
bebek penyet sedap kat solo. terbaik..